HH Simonsen Infinity Styler Glattejern Sort

Tilgængelighed: 1 på lager
1.199,00 kr.
899,00 kr.
Super elegant og eksklusivt Glattejern. HH Simonsen Infinity Styler kan indstilles til fint, medium eller kraftigt hår, så håret kun får den varme som det har brug for. Glattejern med touch display til temperaturindstilling. Titanium-coatede plader som indeholder olie og turmalin, beskytter håret mod skader og gør håret blankt og silkeblødt.
Producent: HH Simonsen

HH Simonsen Infinity Styler

YDRE SKØNHED

Du er ikke i tvivl, når du ser det – det lyser langt væk af overskud og luksus. Her er en styler, som er og kan noget særligt! Looket er superelegant, og når du kører fingeren henover stylerens coatede overflade, ved du bare, at den er et must-have. Uanset om du vil glatte håret eller lave krøller.

INDRE POWER

Dit hår er unikt. Derfor har HH Simonsen nu skabt en styler med specielle features, der tager højde for din unikke hårkvalitet. Med memory-funktionen har du mulighed for at vælge indstillinger til henholdsvis fint, medium og kraftigt hår, så dit hår kun udsættes for den nødvendige varme. Touch displayet gør det nemt at vælge din foretrukne temperatur, og, takket være det innovative opvarmningssystem, er styleren klar til brug på få sekunder.

ANDRE OVERLEGNE FEATURES

  • Med to ”dobbelt titanium-coatede” plader, som indeholder olier og turmalin, beskytter styleren dit hår mod skader og sikrer dig et glat, blankt og silkeblødt resultat efter bare ét strøg.
  • Stylrens ion-teknologi forsegler hårets naturlige fugt og modvirker krusninger og statisk elektricitet.
  • Efter 60 minutter går styleren automatisk i ”sleep mode”, hvilket afkøler pladerne, så du undgår brandfare.
  • Du får en perfekt plade-til-hår kontakt med stylerens specialudviklede ”floating plates” – uanset hvilken vinkel, du styler i. Dette gør det nemmere at skabe præcis det look, du drømmer om.
  • Den 3-meter lange ”soft rubber”-ledning giver dig større bevægelsesfrihed – og styleren kan nå stikkontakten, hvis den ikke er lige foran spejlet.