HH Simonsen Krøllejern Rod VS 2

Tilgængelighed: 2 på lager
999,00 kr.
599,00 kr.

Med Krøllejernet kan du skabe de smukkeste Madonna krøller. I langt hår kan du få de skønneste slangekrøller. Krøllejernet har en keramisk ‘teflon coating’, som sikrer, at dit hår ikke hænger fast på overfladen under brug, også selvom du har sprayet hårlak på håret. Krøllejernet har en diameter fra 10 mm ved håndtaget til 28 mm ved spidsen.

Producent: HH Simonsen

ROD VS2 MADONNA CURLS

ROD VS2 er krøllejernet til dig, der godt kan lide at eksperimentere med fantastiske former og bevægelser i langt hår. Med ROD VS2 kan du lave smukke divakrøller som Madonna, flotte slangekrøller eller skabe et råt look.

Krøllejernet har en keramisk ‘teflon coating’, som sikrer, at dit hår ikke hænger fast på overfladen under brug, også selvom du har sprayet hårlak på håret.

Med ROD VS2 får du et krøllejern, der efterlader håret blankt og blødt.

Specifikationer:

Temperaturjustering imellem 120-200 grader.
Diameter fra 10 mm ved håndtaget til 28 mm ved spidsen.

Kunder der har købt denne vare købte også

HH Simonsen Midi Dryer Føn

Praktisk føn som har et foldbart håndtag, så den ikke fylder så meget i en taske. HH Simonsen Midi Dryer Føn giver en hurtig og effektiv føntørring, Den har en 1500 w-motor og 2 varme-og hastighedsindstillinger, samt en 2 meter ledning. Med denne føntørrer har du en god gaveidè, da den leveres i en smuk gaveæske.
499,00 kr.
449,00 kr.

2 stk Olaplex Hair Perfector no 3 2x100 ml

Hårkur til alle hårtyper hvor håret er overbelastet. Olaplex Hair Perfector no3 styrker, reparerer og fugter hår som er skadet af kemiske behandlinger. Hårkuren genvinder styrken og glansen i håret, samt gør håret mere modstandsdygtigt. Produktet er specielt anvendeligt til farvet, lysnet, afbleget og permanenter hår. Den reducerer kruset hår. Olaplex no3 kan også anvendes til hår extensions 

458,00 kr.
399,00 kr.

HH Simonsen Smooth Hair Brush

Hårbørste til tykt, filtret og uregerligt hår. HH Simonsen Smooth Hair Brush består af vildsvine-pigge og silikone-pigge som gør udredningen af filtret hår let og smertefrit.  Hårbørsten masserer blidt hårbunden og stimulerer blodomløbet. Den genopfrisker hårets naturlige olier og fordeler dem ud i håret, så du øjeblikkelig får glansfuldt hår. Reducerer skader når filtret hår skal børstes igennem.

299,00 kr.
199,00 kr.