HH Simonsen Midi Waver VS5 Bølgejern

Tilgængelighed: Ikke på lager
499,00 kr.
449,00 kr.
Bølgejernet skaber smukke festkrøller samt det skødesløse og efterspurgte beach look. HH Simonsen Midi Waver klemmes om håret, hvor det holdes et par sekunder du får en unik, bølgelignende effekt i håret, der ikke fås med traditionelle krøllejern. Midi Waver har en keramisk Teflon-coating med turmalin, som forsegler og beskytter hårets yderste lag og sikrer, at det ikke hænger fast på krøllejernet.
Producent: HH Simonsen
Kunder der har købt denne vare købte også

Maria Nila Pure Volume Conditioner 300 ml

En udglattendene let Conditioner til tyndt og fint hår. Maria Nila Pure Volume Conditioner tilfører fugt til håret uden at tynge. Vitamin B5 giver håret fylde, spænstighed og hold. Volume Conditioner beskytter håret mod uv-stråler.
199,00 kr.

Schwarzkopf Novelle Mousse 200 ml

Blød hårmousse med pleje effekt som give fylde og glans til håret. Schwarzkopf Novelle hårmousse er god til føntørring for at give håret hold og pleje. Denne hårskum kan også anvendes når håret skal lufttørres.

129,00 kr.
79,00 kr.

Maria Nila Pure Volume Shampoo 100 ml

 En Volume Shampoo som er parabenefri og uden sulfater. Maria Nila  Pure Volume Shampoo til tyndt, fint og sart hår. Denne shampoo Indeholder vitamin B5 som styrker hårets struktur og giver volumen til håret, samt beskytter håret mod uv-stråling. 

95,00 kr.
76,00 kr.

Maria Nila Colour Refresh 0.20 Pearl Silver 100 ml

Nærende hårkur med farvepigmenter som frisker hårfarven op og giver glans til håret. Colour Refresh 0.20 Pearl Silver er velegnet til  til lyst og gråt hår, samt til at fjerne gyldne toner i håret.   Maria Nila Colour Refresh vaskes gradvis ud af håret. Colour Refresh hårkur med farve har en holdbarhed mellem 4-10 hårvaske. Denne farvebombe er parabenefri og sulfatfri.  

129,00 kr.