HH Simonsen ROD VS 4 Curling Iron Krøllejern

Tilgængelighed: 1 på lager
999,00 kr.
749,00 kr.
Stylingjern som giver store bløde krøller i mellemlangt og langt hår. HH Simonsen ROD VS 4 Curling Iron Krøllejern med keramisk ’teflon- coating’med turmalin som beskytter håret. Efterlader håret blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 4 er 32mm i diameter og 25 mm i spidsen af krøllejernet. Har ergonomisk håndtag og temperaturjustering fra 120-200 grader.
Producent: HH Simonsen

HH Simonsen ROD VS 4.Curling Iron Krøllejern 

Krøllejernet er ideelt til at skabe bløde, romantiske krøller i både langt og mellemlangt hår. Tykkelsen på krøllejernet giver runde, mellemstore krøller.Som alle vores rods har VS4 en keramisk Teflon-coating med turmalin, som forsegler og beskytter hårets yderste lag og sikrer, at det ikke hænger fast på krøllejernet. Den 3 meter lange ledning giver dig masser af fleksibilitet, og temperatur-intervallet på 120 til 200° gør, at du kan indstille krøllejernet, så det passer til den enkelte hårtype. Medfølger heatcover til opbevaring af jernet, samt en varmebeskyttende hanske. Strømforsyningen fungerer i både Europa og USA.

Kunder der har købt denne vare købte også

HH Simonsen Universal SoftStyler

Sæt SoftStyleren på din føn og varm håret tørt.Særdeles velegnet til krøller.

299,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Celadon Green & Cuddles Hårelastikker

Hårbørsten som er perfekt til både vådt og tørt hår. HH Simonsen The Wet Brush med ultra tynde børstepigge redder selv det meste filtret, tykke og genstridigt hår. Hårbørster er god til at masserer hårbunden,da det stimulerer cirkulationen i hårsækkene. Ved daglig brug af børsten, øger det hårets vækst. Medfølger 3 stk. skånsomme Hair Cuddles hårelastikker som ikke belaster håret.

188,00 kr.
149,00 kr.

2 stk HH Simonsen Heat Protection Spray 2x145 ml

 Varmebeskyttende spray med Argan Olie som tilfører fugt til håret, samt ligger en beskyttende hinde om hårstrået, så håret ikke nedbrydes når der anvendes glattejern, HH Simonsen Heat Protection Spray giver glans til håret og mindsker kruset hår. Har UV-beskyttelse og beskytter håret mod varmeskader og udtørringer fra føn og glattejern. Resultatet er et smukt, blankt hår med naturlig glans.  

338,00 kr.
199,00 kr.