HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron Krøllejern

Tilgængelighed: 1 på lager
999,00 kr.
799,00 kr.

Stylingjern som giver  super lækre krøller. Med HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron Krøllejern kan du hurtigt og nemt få krøller - uanset hårtype. Keramisk ’teflon coating’ med turmalin beskytter hårets yderste lag.  Håret efterlades blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 3 er 25 mm og 19 mm i spidsen af jernet. Medfølger varmebeskyttende hanske og Heatcover.

Producent: HH Simonsen

H H Simonsen ROD VS 3 Curling Iron Krøllejern 

ROD VS3 har en størrelse på 13-25 diameter og er perfekt til at lave medium til store krøller og bølger med et klassisk look. Det er derfor det oplagte valg til dig, som ønsker et stylingredskab, der kan bruges til lidt af hvert.Som alle rods har VS3 en keramisk teflon-coating med turmalin, som forsegler og beskytter hårets yderste lag og sikrer, at det ikke hænger fast på krøllejernet. Den 3 meter lange ledning giver dig masser af fleksibilitet, og temperatur-intervallet på 120 til 200° gør, at du kan indstille krøllejernet, så det passer til den enkelte hårtype.

Kunder der har købt denne vare købte også

HH Simonsen Heat Protection Spray 145 ml

Varmebeskyttende spray med Argan Olie som tilfører fugt til håret, samt ligger en beskyttende hinde om hårstrået, så håret ikke nedbrydes når der anvendes glattejern, HH Simonsen Heat Protection Spray giver glans til håret og mindsker kruset hår. Har UV-beskyttelse og beskytter håret mod varmeskader og udtørringer fra føn og glattejern. Resultatet er et smukt, blankt hår med naturlig glans.

169,00 kr.
136,00 kr.

Joico Color Endure Violet Shampoo & Conditioner 2x300 ml

Silver Shampoo og Conditioner til blond og gråt hår. Er tilsat violet pigment som fjerner gule nuancer i blond hår . Bevarer kølige blonde toner. Giver glans og en klar farve i gråt hår. Blødgør og udglatter håret. Joico Color Endure Violet Shampoo er sulfatfri og har en plejefaktor på 3 ud af 5. Joico Color Endura Violet Conditioner har en plejefaktor på 4 ud af 5
368,00 kr.
189,00 kr.