HH Simonsen Rod VS6 Curling Iron Crepejern

Tilgængelighed: 5 på lager
999,00 kr.
649,00 kr.
Crepejern til at skabe fylde i håret eller crepe enkelte hårtotter for at give håret mere volume. HH Simonsen Rod VS6 Curling Iron Crepejern med keramiske teflon-coating, som sikrer at håret ikke hænger fast på overfladen af crepejernet. Med ergonomisk håndtag, samt temperaturjustering fra 120-200 grader. Der medfølger en varmebeskyttende hanske og en heatcover til at opbevare crepejernet i.
Producent: HH Simonsen

HH Simonsen ROD VS6 Curling Iron Crepejern

Med Crimping Iron VS6 kan du skabe tekstur og fylde i håret. Du kan tilføje ekstra volumen til glat hår ved at crepe enkelte hårtotter, eller du kan crepe hele håret, og få et friskt look.

Crepejernet har fjedreophængte plader, som sikrer, at håret udsættes for minimalt tryk, hvilket nedsætter risikoen for skader på håret. Crepejernets temperatur kan indstilles trinløst op til 200 grader, og opnår den ønskede temperatur på 25 sekunder. Den 3 meter lange runde ledning med pivot-funktion sikrer, at ledningen undgår at blive snoet.

Varmepladerne er tourmaline-behandlede med far-infrared teknologi, hvilket betyder en maksimal optagelse af olie og fugtmolekyler i hårets indre under brug af jernet.

Med det nydesignede ergonomiske og lækre håndtag sikres et godt og sikkert greb, uanset om du har produkter i håndfladen.