HH Simonsen Universal SoftStyler

Tilgængelighed: 1 på lager
299,00 kr.

Sæt SoftStyleren på din føn og varm håret tørt.Særdeles velegnet til krøller.

Producent: HH Simonsen

HH simonsen SoftStyler

HH SIMONSEN® har med denne Universale SoftStyler udviklet et arbejdsredskab, som understøtter de krav en professionel frisør har til deres produkt.
Universale SoftStylerens unikke indvendige design betyder, at luften let kan passeré ud i de ekstra lange pigge, og dermed sikrer en effektiv tørring af håret fra bund til spids.

Denne nye Universale SoftStyler har en ekstra nyhed i forhold til traditionelle softstyler, idet den har en justerbar skive indeni.
Skiven kan justeres, så luften bliver spredt jævnt omkring alle hullerne i softstyleren eller alternativt kan midten af SoftStyleren lukkes af, og luften ledes ud til yderkanterne. Skiven formår med andre ord at lukke nogle huller af og lede luften i andre retninger.
Denne lukke/ åbne 'feature' er særdeles velegnet, idet vi både skal kunne fønne optimalt i langt, kort, tykt eller fint hår. 

Denne HH SIMONSEN® Universale SoftStyler passer på næsten enhver føntørrer.
Den specielle gummimembran hindrer softstyleren i, at glide af føntørreren, næsten uanset model og variant.

Kunder der har købt denne vare købte også

HH Simonsen ROD VS 4 Curling Iron Krøllejern

Stylingjern som giver store bløde krøller i mellemlangt og langt hår. HH Simonsen ROD VS 4 Curling Iron Krøllejern med keramisk ’teflon- coating’med turmalin som beskytter håret. Efterlader håret blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 4 er 32mm i diameter og 25 mm i spidsen af krøllejernet. Har ergonomisk håndtag og temperaturjustering fra 120-200 grader.
999,00 kr.
749,00 kr.