HH Simonsen Styling Børste

Tilgængelighed: 2 på lager
99,00 kr.

Hårbørsten er velegnet til toupering,frisering og styling.

Producent: HH Simonsen
 HH Simonsen Styling Børste

Et smalt børstehoved samt med en kombination af ægte vildsvinehår og nylonpigge. Det gør børsten let at anvende uanset hårlængde i forbindelse med toupering, frisering eller styling af håret.

Børstens skaft er designet så den ender i en spids, der ligeledes gør det let at anvende børsten til inddelinger af hårsektioner.

Vildsvine hårene suger hårets naturlige olier til sig, og fordeler denne olie i længder og spidser på håret. Håret får en forbedret naturlig glans, samt mere fylde og en sundere hårbund. 

Børsten er fremstillet af 40-45% vildsvine hår samt ioniske nylon pigge.

Børsten er udført med en speciel gummibelægning, der betyder, at børsten ligger sikkert i hånden.
Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Ansigts-scrub 100 ml

Mild og blid Ansigts-scrub til alle hudtyper som fjerner døde hudceller på hudens overflade og gør huden blød og lækker.
255,00 kr.
202,00 kr.

Beaute Pacifique Crème Paradoxe 50 ml

Beaute Pacifique Crème Paradoxe. Anti-age dagcreme. Indeholder højaktive stoffer som procyanidin og resveratrol som udsætter aldersprosserne, reparerer solskader og genskaber en sund hud. Creme Paradoxe forbedre hudens indre struktur samt virker karsammentrækkende.
469,00 kr.
375,00 kr.

Beaute Pacifique Puffy Eyes Gel

Opstrammende øjengele til hjælp for alle med poser under øjnene.Kan anvendes over og under make-up. Beaute Pacifique Puffy Eyes Gel er tilsat menthol som ved påføringen bidrager med en behagelig kølende effekt.
309,00 kr.
249,00 kr.

Label.m Dry Shampoo 200 ml

Tørshampoo til genopfriskning af frisuren. Særlig velegnet til fint og normalt hår. Denne Tørshampoo indeholder risstivelse som fjerner overskydende fedt fra hårbunden

179,00 kr.
79,00 kr.