Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

HH Simonsen Styling Oil 100 ml

Hårolie som plejer håret, modvirker krus og beskytter mod varmepåvirkning fra glattejern og føn. HH Simonsen Styling Oil er beriget med arganolie og jojobaolie, som plejer og binder fugten i håret. Anvend nogle få dråber olie i fugtigt hår inden føntørring for pleje og varmebekyttelse.  Anvendes i tørt hår for ekstra glans. Kan anvendes til alle hårtyper.
Producent: HH Simonsen
Tilgængelighed: 2 på lager
249,00 kr.
199,00 kr.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Orofluido Shine Spray 50 ml

Praktisk glansspray med en let silkeagtig konsistens, som minder om flydende guld. Orofluido Shine Spray absorberes lynhurtigt og giver ekstraordinær glans. Gør håret mere medgørligt og minimerer krus. Sprayes i tørt hår.

145,00 kr.
89,00 kr.

American Crew Daily Shampoo 250 ml

Shampoo til mænd som renser hår og hårbund mildt. American Crew Daily Shampoo til normalt og fedtet hår. Giver fylde til det fine hår og kan anvendes dagligt. 

139,00 kr.
79,00 kr.

Schwarzkopf Blondme Instant Blush Ice 250 ml

Spray med farve til blond, lyseblond og blonderet hår. Schwarzkopf Blondme Instant Blush Ice ophæver gule nuancer i lyst hår. Tilfører en kold tone i blonderet hår. Denne sprayfarve findes også  i farverne Strawberry, Jade og Steel Blue.  Spray produktet i tørt  hår og brug en føn til at tørre sprayfarven ind i håret, så hårfarven fordeler sig jævnt og pænt. Holder ca. 2-3  hårvaske.

179,00 kr.
129,00 kr.