HH Simonsen The Wet Brush Duo Beige & Blue

Tilgængelighed: Ikke på lager
298,00 kr.
149,00 kr.
HH Simonsen The Wet Brush ér verdens bedste børste til både vådt og tørt hår og et must-have i kampen mod krus og knuder. Med sine unikke og ultratynde børstepigge giver selv det tykkeste og mest genstridige hår tørt på – nemt, nænsomt og smertefrit. Børstepiggene har en lille knop på spidsen, der masserer hårbunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, hvilket er med til at øge hårets vækst.
Producent: HH Simonsen

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

HH Simonsen Wet Brush Lys Lilla

Den ultimative hårbørste til filtret hår i en taskevenlig størrelse. HH Simonsen Wet Brush Lys Lilla giver en let og smertefri frisering. selv i det mest genstridige hår. Hårbørsten har bløde børstepigge som er med til at give hårbunden massage. En virkelig god hårbørste til børn. Til denne hårbørste medfølger klistermærker så du selv kan designe din egen hårbørste.
99,00 kr.

Joico Color Endure Shampoo og Conditioner 2x300 ml

Sulfatfri Shampoo og Conditioner som er udviklet til farvebehandlet hår. Joico Color Endure Shampoo & Conditioner beskytter mod farvetab og tilfører håret glans. Denne farveshampoo renser håret mildt og styrker håret. Joico Conditioner gør håret blødt og beskytter mod at farven falmer. Med UV-beskyttelse.
368,00 kr.
175,00 kr.

Neccin Anti Dandruff Treatment Shampoo no 1 2x 250 ml

Skælshampoo til behandling af hovedbundsproblemer. Neccin Skælshampoo fjerner aktivt skæl og skaber en naturlig balance i hovedbunden. Denne Neccin Shampoo er uden parabener og sulfater. Lad Neccin Shampoo virke i 2 minutter i hovedbunden, inden den skylles ud. Husk at ryste flasken før brug.
338,00 kr.
258,00 kr.

Paul Mitchell Color Protect Daily Conditioner 300 ml

Daglig Conditioner til farvet hår. Blødgør og forllænger  hårfarvens levetid.

199,00 kr.
89,00 kr.