HH Simonsen Volume Mousse 300 ml

Tilgængelighed: 10 på lager
199,00 kr.
149,00 kr.
Hårmousse med små fibre som får håret til at virke tykkere og mere fyldigt. HH Simonsen Volume Mousse kan anvendes før føntøring i glat hår, samt i krøllet hår for bedre holdbarhed til krøllerne. Denne Hårmousse med hvedeprotein, beskytter og styrker håret. Den beskytter mod UV-Stråling. En hårmousse som ikke gør håret tungt og fedtet.
Producent: HH Simonsen
Kunder der har købt denne vare købte også

HH Simonsen Hairspray 250 ml

Fugtafvisende hårlak som giver håret glans og  strong hold uden at klister håret sammen. HH Simonsen Hairspray har UV-beskyttelse, samt beskytter mod farvetab. Denne hårlak har en frisk duft og er let at børste ud af håret igen. Anvendes i tørt hår. Kan også anvendes under føntørring for at give ekstra hold til frisuren.

149,00 kr.
99,00 kr.

HH Simonsen Universal SoftStyler

Sæt SoftStyleren på din føn og varm håret tørt.Særdeles velegnet til krøller.

299,00 kr.

HH Simonsen Styling Oil 100 ml

Hårolie som plejer håret, modvirker krus og beskytter mod varmepåvirkning fra glattejern og føn. HH Simonsen Styling Oil er beriget med arganolie og jojobaolie, som plejer og binder fugten i håret. Anvend nogle få dråber olie i fugtigt hår inden føntørring for pleje og varmebekyttelse. Anvendes i tørt hår for ekstra glans. Kan anvendes til alle hårtyper.
249,00 kr.
189,00 kr.

2 stk. HH Simonsen Hairspray 2x250 ml

Fugtafvisende hårlak som giver håret glans og strong hold uden at klister håret sammen. HH Simonsen Hairspray har UV-beskyttelse, samt beskytter mod farvetab. Denne hårlak har en frisk duft og er let at børste ud af håret igen. Anvendes i tørt hår. Kan også anvendes under føntørring for at give ekstra hold til frisuren.
298,00 kr.
169,00 kr.