HH Simonsen Wonder Brush Black

Tilgængelighed: 2 på lager
199,00 kr.
99,00 kr.
HH Simonsen Wonder Brush er skabt til at tage sig godt af hår og hårbund. Hårbørsten er udstyret med de særlige Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod både spaltede spidser og knækkede hår, samt minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.
Producent: HH Simonsen

Hårbørste Sort

  • Fleksible Superflex børstepigge begrænser knækket hår
  • Ekstra store knopspidser som stimulerer hovedbunden
  • Gummioverflade på de farvede varianter sikrer et godt greb
  • 3Dkonveksformet pude, der er modelleret efter hovedbunden
Kunder der har købt denne vare købte også

HH Simonsen Wonder Brush Dusty Rose

Hårbørste i en smuk lyserød farve, som er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. HH Simonsen Wonder Brush Dusty Rose er udstyret med særlige Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod både spaltede hårspidser og knækkede hår. Hårbørsten minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.
199,00 kr.
99,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Sølv

Vådt eller tørt hår... The Wet Brush er en vinder.  Letter friseringen. Børn vil elske den.

149,00 kr.
99,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Session Label Silk Shine Cream 150 ml

Udglattende creme som giver håret glans og letter udglatningen af håret. Cremen fugter håret, beskytter og plejer på en gang. Håret får en silkeagtig glat finish, som er ikke tyngende og ikke fedtende for håret.

169,00 kr.
79,00 kr.

Tribella Shampoo til Hår og Krop 3x500 ml

Tribella Shampoo er velegnet til daglig brug for hele familien. Denne familieshampoo er mild rensende, skånsom og plejende for hårer, samt  tilsat vitaminer som tilfører næring til håret.  En Shampoo som er for den miljøbevidste og prisbevidste forbruger. Tribella Shampoo indeholder ikke parabener.

537,00 kr.
299,00 kr.