Id Hair Mè More Volume Shampoo & No More Tangles Conditioner 2x250 ml

Tilgængelighed: 15 på lager
258,00 kr.
158,00 kr.

Shampoo til normalt og fint hår, som har brug for mere fylde. Id Hair Mè More Volume Shampoo renser og giver styrke til håret. En  shampoo som ikke tyngder håret. Indeholder ris protein og seah butter. Id Hair Mè No More Tangles Conditioner til alle hårtypet, gør håret blødt og gør et filtre hår let at rede ud efter hårvask. Indeholder hvedeprotein som styrker håret. Produkterne er uden parabener.

Producent: Idhair

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Id Hair Mé Duo Dry Clean 2x150 ml

Tørshampoo til de dage hvor hårvasken springes over. Id Hair Mé Dry Clean genopfrisker håret ved at fjerne stylingrester og give fornyet volume til håret. Spray produktet i tørt hår ved rødderne og brug fingerspidserne til at løfte håret med. Håret vil virke som nyvasket.med fornyet fylde.

258,00 kr.
179,00 kr.

2 stk. Id Hair Mè Structure Spray 2x250 ml

Multifunktionel, non-aerosol vægtløs spray, som giver håret kæmpevolume og fantastisk struktur. Id Hair Mè Structure Spray er en saltvandsspray og volumespray i et produkt, som booster håret.  Anvendes som en arbejdsspray i fugtigt hår eller som finish spray i tørt hår. Arbejd produktet ind i håret med fingrene eller en hårbørste.  

258,00 kr.
179,00 kr.