Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

INSIGHT

Insight er veganske, miljøvenlige og bæredygtige hårpleje og hudplejeprodukter, hvor de vigtigste ingredienser stammer fra økologisk landbrug og certificerende afgrøder. At vælge organiske aktive ingredienser i Insight hårprodukter og hudplejeprodukter, betyder varetagelse af vores jord og beskyttelse af vores velvære.  De plejende og nærende hårprodukter og hudplejeprodukter har dufte fra de naturlige anvendte ingredienser. Hårprodukterne består af shampoo, Conditioner og Hårmasker, som er opdelt i serier for Dry Hair, Damaged Hair, Anti-Frizz, Antioxidant, Volumizing og Anti- Dandruff som er en effektiv skælshampoo. Loss Control Shampoo og treatment reducerer hårtab. Sensitive shampoo er til den sarte og følsomme hårbund. Insight stylingprodukterne beskytter og fugter håret fra de nærende olier og organiske ekstrakter, som samtidig styrker håret. Hudplejeprodukterne findes som håndcreme, bodycream, bodyoil, body cleanser og body scrub. Emballagen har høj bæredygtighed, så den ikke belaster vores miljø. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

INSIGHT Antioxidant Protective Hair Spray 100 ml

Hair spray som anvendes til alle hårtyper. INSIGHT Antioxidant Protective Hair Spray beskytter håret mod solens stråler, klor og saltvand. Anvendes i håret før og under solbadning. Indeholder organisk kokosolie, hasselnøddeolie og jojobaolie.
299,00 kr.

INSIGHT Antioxidant Rejuvenating Mask 250 ml

Hårmaske som plejer håret i dybden og tilfører intens glans. INSIGHT Antioxidant Rejuvenating Mask anvendes i hår som er skadet af kemi eller varmeskader. Indeholder soyasmør, jojobaolie oghasselnøddeolie.
199,00 kr.

INSIGHT Antioxidant Rejuvenating Conditioner 400 ml

Conditioner til hår som har været udsat for varmeskader og kemiske skader, samt naturlige skader. INSIGHT Antioxidant Rejuvenating Conditioner beskytter hårets fibre, blødgør og gør håret blankt. Indeholder soyasmør, jojobaolie og hasselnøddeolie.
199,00 kr.

INSIGHT Antioxidant Rejuvenating Shampoo 400 ml

Shampoo som kan anvendes til alle hårtyper. INSIGHT Antioxidant Rejuvenating Shampoo giver håret en antioxidant behandling mod skadelige virkninger fra frie radikaler. Indeholder soyasmør, jojobaolie og hasselnøddeolie.
199,00 kr.

INSIGHT Dry Hair Nourishing Shampoo 400 ml

Plejende shampoo som styrker er tørt, fint og skrøbeligt hår hår. INSIGHT Dry Hair Nourishing Shampoo renser mildt og genopbygger elastisiteten i håret. Den giver volume og glans til håret.
199,00 kr.

INSIGHT Dry Hair Nourishing Conditioner 400 ml

Plejende conditioner til tørt, fint og skrøbeligt hår. INSIGHT Dry Hair Nourishing Conditioner fugter et dehydreret hår og efterlader håret blankt og let at rede ud. Indeholder kokosolie og mandelolie. Anvendes i vådt hår. Trækketid 3-5 min. Skyl ud.
199,00 kr.