INSIGHT Anti Frizz Hydrating Conditioner 400 ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
199,00 kr.
Hårbalsam til tørt og kruset hår. INSIGHT Anti Frizz Hydrating Conditioner plejer og udglatter hårstråene samt reducerer kruset hår. Denne balsam giver en dybdegående fugtighed til hårets fibre og gør håret blødt og glansfuldt.

Anti Frizz Hydrating Conditioner

Denne balsam indeholder naturlige ekstrakter som beroliger, fugter og reducerer den kruset effekt i håret. Med anti frizz phytocomplex. Organisk hørfrø ekstrat. kakaosmør og olie fra bomuld og hamp.

Efter hårvadk med INSIGHT Anti Frizz Hydrating Shampoo anvendes INSIGHT Anti Frizz Hydrating Conditioner på hårlængder og spidser. Lad produktet virke i 3-5 min i håret. Skyl ud.

Kunder der har købt denne vare købte også

INSIGHT Anti Frizz Hydrating Shampoo 400 ml

Shampoo til tørt og kruset hår som er vanskeligt at tæmme. INSIGHT Anti Frizz Hydrating Shampoo har en blødgørende og beroligende effekt på håret, selv ved første hårvask. Denne shampoo tilfører dybdegående fugtighed og glans til håret.
199,00 kr.

Zenz Therapy Dry Volume Booster 100 ml

Dry Volume Booster er en ølologisk tørshampoo som giver fylde og volume til håret. Spray Dry Volume Booster i tørt hår nær hårrødderne og derefter i længder og spidser for ekstra volume til hele håret. Dufter let krydret og frugtfuld. Velegnet til fint hår og normalt hår.

78,00 kr.
69,00 kr.

INSIGHT Volume Up Hydrating Spray 100 ml

Volumegivende spray til fint hår. INSIGHT Volume Up Hydrating Spray tilfører fugt og fylde til håret. Anvendes efter hårvask i fugtigt hår. Skal ikke skylles ud.
199,00 kr.

INSIGHT Sensitive Shampoo 400 ml

Mild Shampoo til hypersensitiv hårbund som rødme. kløe og tør hårbund. En skånsom Shampoo som holder hårbunden sund. Velegnet til hele familien. God til børn fra 3 år.
199,00 kr.