INSIGHT Damaged Hair Restructurizing Mask 250 ml

Tilgængelighed: 2 på lager
199,00 kr.
Hårmaske som genopbygger et ødelagt og belastet hår. INSIGHT Damaged Hair Mask indeholder vitaminer og fedtsyre som beskytter og opretholder hårets naturlige fugt.

INSIGHT Damaged Hair Mask

  • Genopbyggende hårmaske
  • Beskytter håret
  • Opretholder hårets naturlige fugt
  • Indeholder vitaminer og fedtsyre
  • Opretholder hårets naturlige fugt
Kunder der har købt denne vare købte også

INSIGHT Damaged Hair Restructurizing Shampoo 400 ml

Genopbyggende og reparerende shampoo til ødelagt og belastet hår Insight Damaged Hair Shampoo renser mildt og genvinder hårets elastisitet, samt tilfører glans til håret. Denne shampoo indeholder arganolie, risklidolie og olivensmør, samt organisk hvedekimekstrat.
199,00 kr.

INSIGHT Damaged Hair Restructurizing Conditioner 400 ml

Conditioner til belastet og ødelagt hår. INSIGHT Damaged Hair Conditioner genopbygger og blødgør det ødelagte hår, så håret igen bliver sundt og glansfuldt. Indeholder arganolie, olivensmør og risklidolie. Med organisk hvedekim ekstrat,
199,00 kr.

INSIGHT Anti Frizz Shampoo & Conditioner 2x400 ml

Anti Frizz Shampoo og Conditioner er til et tørt og kruset hår som er vanskeligt at tæmme. INSIGHT Anti Frizz Shampoo & Conditioner reducerer den kruset effekt i håret, samt giver en dybdegående fugtighed til hårets fibre. Anti Frizz shampoo og conditioner plejer håret og udglatter hårstrået. Produkterne indeholder naturlige ekstrakter som har en beroligende virkning på hår og hårbund.
398,00 kr.
358,00 kr.