INSIGHT Sensitive Conditioner 400 ml

Tilgængelighed: 4 på lager
199,00 kr.
Blødgørende Conditioner som fugter og giver glans til håret. Velegnet til alle hårtyper. Kan også anvendes i håret til børn med filtret hår.

Sensitive Conditioner

INSIGHT Sensitive Conditioner er dermatologisk og nikkeltestet for at garantere maksimum skånsomhed. Kan anvendes til børn fra 3 år.

Indeholder organisk ekstrakter fra græskar og kvæde.

Kunder der har købt denne vare købte også

INSIGHT Sensitive Shampoo 400 ml

Mild Shampoo til hypersensitiv hårbund som rødme. kløe og tør hårbund. En skånsom Shampoo som holder hårbunden sund. Velegnet til hele familien. God til børn fra 3 år.
199,00 kr.

INSIGHT Anti Frizz Hydrating Conditioner 400 ml

Hårbalsam til tørt og kruset hår. INSIGHT Anti Frizz Hydrating Conditioner plejer og udglatter hårstråene samt reducerer kruset hår. Denne balsam giver en dybdegående fugtighed til hårets fibre og gør håret blødt og glansfuldt.
199,00 kr.

INSIGHT Elastic Fibre Paste 90 ml

Hårvoks med et medium til strong hold og en mat finish. INSIGHT Elastic Fibre Paste kan anvendes til alle hårtyper. Denne hårvoks styler og definerer enhver detalje i frisuren.
199,00 kr.

INSIGHT Volume Up Hydrating Spray 100 ml

Volumegivende spray til fint hår. INSIGHT Volume Up Hydrating Spray tilfører fugt og fylde til håret. Anvendes efter hårvask i fugtigt hår. Skal ikke skylles ud.
199,00 kr.