INSIGHT

Insight er veganske, miljøvenlige og bæredygtige hårpleje og hudplejeprodukter, hvor de vigtigste ingredienser stammer fra økologisk landbrug og certificerende afgrøder. At vælge organiske aktive ingredienser i Insight hårprodukter og hudplejeprodukter, betyder varetagelse af vores jord og beskyttelse af vores velvære.  De plejende og nærende hårprodukter og hudplejeprodukter har dufte fra de naturlige anvendte ingredienser. Hårprodukterne består af shampoo, Conditioner og Hårmasker, som er opdelt i serier for Dry Hair, Damaged Hair, Anti-Frizz, Antioxidant, Volumizing og Anti- Dandruff som er en effektiv skælshampoo. Loss Control Shampoo og treatment reducerer hårtab. Sensitive shampoo er til den sarte og følsomme hårbund. Insight stylingprodukterne beskytter og fugter håret fra de nærende olier og organiske ekstrakter, som samtidig styrker håret. Hudplejeprodukterne findes som håndcreme, bodycream, bodyoil, body cleanser og body scrub. Emballagen har høj bæredygtighed, så den ikke belaster vores miljø.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

INSIGHT Anti Frizz Hydrating Shampoo 400 ml

Shampoo til tørt og kruset hår som er vanskeligt at tæmme. INSIGHT Anti Frizz Hydrating Shampoo har en blødgørende og beroligende effekt på håret, selv ved første hårvask. Denne shampoo tilfører dybdegående fugtighed og glans til håret.
199,00 kr.

INSIGHT Anti Frizz Hydrating Conditioner 400 ml

Hårbalsam til tørt og kruset hår. INSIGHT Anti Frizz Hydrating Conditioner plejer og udglatter hårstråene samt reducerer kruset hår. Denne balsam giver en dybdegående fugtighed til hårets fibre og gør håret blødt og glansfuldt.
199,00 kr.

INSIGHT Anti Frizz Hydrating Mask 250 ml

En intens anti frizz hårkur til tørt og kruset hår. INSIGHT Anti Frizz Hydrating Mask fugter og repererer hårets fibre amt reducerer kruset hår, Hårkuren efterlader håret blødt og glansfuldt.
199,00 kr.

INSIGHT Anti Frizz Shampoo & Conditioner 2x400 ml

Anti Frizz Shampoo og Conditioner er til et tørt og kruset hår som er vanskeligt at tæmme. INSIGHT Anti Frizz Shampoo & Conditioner reducerer den kruset effekt i håret, samt giver en dybdegående fugtighed til hårets fibre. Anti Frizz shampoo og conditioner plejer håret og udglatter hårstrået. Produkterne indeholder naturlige ekstrakter som har en beroligende virkning på hår og hårbund.
398,00 kr.
358,00 kr.

INSIGHT Dry Hair Nourishing Shampoo 400 ml

Plejende shampoo som styrker er tørt, fint og skrøbeligt hår hår. INSIGHT Dry Hair Nourishing Shampoo renser mildt og genopbygger elastisiteten i håret. Den giver volume og glans til håret.
199,00 kr.

INSIGHT Dry Hair Nourishing Conditioner 400 ml

Plejende conditioner til tørt, fint og skrøbeligt hår. INSIGHT Dry Hair Nourishing Conditioner fugter et dehydreret hår og efterlader håret blankt og let at rede ud. Indeholder kokosolie og mandelolie. Anvendes i vådt hår. Trækketid 3-5 min. Skyl ud.
199,00 kr.

INSIGHT Dry Hair Nourishing Shampoo & Conditioner 2x400 ml

INSIGHT Dry Hair Nourishing Shampoo & Conditioner er til pleje af tørt hår uden at gøre håret tungt. Anbefales også til revitaliserende behandling til at styrke et fint og skrøbeligt hår. Denne Shampoo og Conditioner efterlader håret elastisk, blødt og med volume. Produkterne indeholder organisk hvede ekstrakt, kokosolie og sød mandelolie.
398,00 kr.
358,00 kr.

INSIGHT Dry Hair Nourishing Mask 250 ml

Hårmaske som plejer, fugter og styrker et fint, skrøbeligt og tørt hår. INSIGHT Dry Hair Nourishing Mask forsegler fugten i håret samt blødgør håret uden at tynge håret. Anvendes i vådt hår. Trækketid 5-10 min. Skyl ud.
199,00 kr.

INSIGHT Anti Dandruff Purifying Shampoo 400 ml

Mild rensende og forfriskende skælshampoo. INSIGHT Anti Dandruff Purifying Shampoo renser hårbunden og fjerner skæl, samt modvirker at skæl kommer igen.
199,00 kr.

Insight Anti Dandruff Purifying Treatment 100 ml

Hårbundsbehandling som modvirker skæl og lindre irritation i hovedbunden. Insight Anti Dandruff Purifying Treatment anvendes efter hårvask med INSIGHT Anti Dandruff Purifying Shampoo.
249,00 kr.

INSIGHT Antioxidant Rejuvenating Conditioner 400 ml

Conditioner til hår som har været udsat for varmeskader og kemiske skader, samt naturlige skader. INSIGHT Antioxidant Rejuvenating Conditioner beskytter hårets fibre, blødgør og gør håret blankt. Indeholder soyasmør, jojobaolie og hasselnøddeolie.
199,00 kr.