Joico

Populære frisør hårprodukter af høj kvalitet. Joico hårprodukter findes som pleje- og stylingprodukter. Hårprodukterne i serien K-Pak beskytter og genopbygger håret, Prøv Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock som er en fantastisk hårkur. Er håret farvet så anvend Color Endure Shampoo og Conditioner. Opfrisk hårfarven med color Infuse shampoo og conditioner, som findes med copper. red. brown eller blue farvepigmenter.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Joico Body Luxe Conditioner 300 ml

Balsam til fint og tyndt hår. Joico Body Luxe Conditioner beskytter og blødgør håret, uden at håret bliver tungt. Med det vægtløse Oat Protein Complex som gør hvert enkelt hårstrå tykkere og fyldigere. Giver håret en luftig bevægelse, volume og glans. Med plejefaktor 2 ud af 5

189,00 kr.
89,00 kr.

Joico Color Endure Conditioner 300 ml

Conditioner til farvebehandlet hår. Joico Color Endure Conditioner fugter og plejer håret, samt gør håret blødt og glansfuldt. Denne shampoo beskytter mod at hårfarven falmer.og har UV-beskyttelse.

189,00 kr.
99,00 kr.

Joico Color Endure Shampoo 300 ml

Sulfatfri Shampoo som er udviklet til farvebehandlet hår. Joico Color Endure Shampoo beskytter hårfarven mod farvetab og tilfører  glans til håret. Denne farveshampoo renser håret mildt og styrker håret. Med UV-beskyttelse

179,00 kr.
119,00 kr.

Joico Color Endure Shampoo og Conditioner 2x300 ml

Sulfatfri Shampoo og Conditioner som er udviklet til farvebehandlet hår. Joico Color Endure Shampoo & Conditioner beskytter mod farvetab og tilfører håret glans. Denne farveshampoo renser håret mildt og styrker håret. Joico Conditioner gør håret blødt og beskytter mod at farven falmer. Med UV-beskyttelse.
368,00 kr.
189,00 kr.

Joico Color Endure Violet Conditioner 300 ml

Conditioner til blond og gråt hår. Joico Color Endure Violet Conditioner er tilsat violet pigment som ophæver gule nuancer i blond hår og. bevarer de kølige blonde toner. Giver glans og en klar farve i gråt hår. Blødgør og udglatter håret. Denne conditioner er fyldt med antioxidanter, samt har UV-beskyttelse. Har en plejefaktor på 4 ud af 5. 

189,00 kr.
109,00 kr.

Joico Color Endure Violet Shampoo & Conditioner 2x300 ml

Silver Shampoo og Conditioner til blond og gråt hår. Er tilsat violet pigment som fjerner gule nuancer i blond hår . Bevarer kølige blonde toner. Giver glans og en klar farve i gråt hår. Blødgør og udglatter håret. Joico Color Endure Violet Shampoo er sulfatfri og har en plejefaktor på 3 ud af 5. Joico Color Endura Violet Conditioner har en plejefaktor på 4 ud af 5
368,00 kr.
189,00 kr.

Joico Color Endure Violet Shampoo 300 ml

Silver shampoo til blond og gråt hår. Joico Color Endure Violet Shampoo er tilsat violet pigment som fjerner gule nuancer i blond hår og. bevarer de kølige blonde toner. Giver glans og en klar farve i gråt hår. Blødgør og udglatter håret. Denne Shampoo er sulfatfri og fyldt med antioxidanter, samt har UV-beskyttelse. Har en plejefaktor på 3 ud af 5. 

179,00 kr.
119,00 kr.

Joico Color Infuse Balance Blue Conditioner 300 ml

Plejende Conditioner med blå farvepigmenter, som anvendes til lyst og blond hår for at ophæve gule og orange nuancer i håret.. Joico  Color Infuse Balance Blue Conditioner er også velegnet til mørkt hår med lyse reflekser og lysebrunt hår som skal have et koldt skær. Kan også anvendes til hår som er farvet med ombre. Denne Conditioner tilfører glans og beskytter håret mod slitage. 

169,00 kr.
119,00 kr.

Joico Color Infuse Balance Blue Shampoo 300 ml

Shampoo med blå farvepigmenter, som anvendes til lyst og blond hår for at ophæve gule og orange farvepigmenter. Joico  Color Infuse Balance Blue Shampoo er også velegnet til mørkt hår med lyse reflekser og lysebrunt hår som skal have et koldt skær. Kan også anvendes til hår som er farvet med ombre. Denne Shampoo er skånsom og renser håret mildt, samt beskytter håret mod slitage. 

169,00 kr.
119,00 kr.

Joico Color Infuse Brown Conditioner 300 ml

Plejende Conditioner med brune farvepigmenter, er til hår som er farvet i en lysebrun  eller brun nuance. Joico Color Infuse Brown Conditioner kan anvendes til reflekser som er farvet i en karamelfarvet nuance. Giver et farve-boost til hårfarven for at fremhæve og beskytte farven. Forhindre håret i at falme. Tilfører brune pigmenter til håret så hårfarven holder længere samt giver glans til håret.

169,00 kr.
119,00 kr.

Joico Color Infuse Brown Shampoo 300 ml

Mild shampoo med brune farvepigmenter, er til hår som er farvet i en lysebrun  eller brun nuance. Joico Color Infuse Brown Shampoo kan også anvendes til reflekser som er farvet i en karamelfarvet nuance. Giver et farve-boost til hårfarven for at fremhæve og beskytte farven. Forhindre håret i at falme  Tilfører brune pigmenter til håret så hårfarven holder længere samt giver glans til håret.

169,00 kr.
119,00 kr.

Joico Color Infuse Copper Conditioner 300 ml

Plejende Conditioner som er tilsat orange farvepigmenter. Velegnet til farvet hår som er kobberfarvet for at fremhæve hårfarven og beskytte farven mod at falme. Joico Color Infuse Copper Conditioner giver hver enkelt hårstrå et farve-boost som aktivt fremhæver og beskytter hårfarven. Kan også anvendes til mørkeblond og blond hår for at tilføre hårfarven en varm glød og glans.

169,00 kr.
119,00 kr.