Joico Color Infuse Brown Shampoo 300 ml

Tilgængelighed: 1 på lager
169,00 kr.
119,00 kr.

Mild shampoo med brune farvepigmenter, er til hår som er farvet i en lysebrun  eller brun nuance. Joico Color Infuse Brown Shampoo kan også anvendes til reflekser som er farvet i en karamelfarvet nuance. Giver et farve-boost til hårfarven for at fremhæve og beskytte farven. Forhindre håret i at falme  Tilfører brune pigmenter til håret så hårfarven holder længere samt giver glans til håret.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Label.m Blow Out Spray 200 ml

Fønspray som løfter håret ved rødderne og giver ekstra fylde samt volume til håret. Label.m Blow Out Spray tilfører det yderste hårlag en varmebeskyttende film, så håret bliver ekstra beskyttet mod varme fra føntørring. Denne ekstra varmebsskyttelse er særlig vigtig hvis håret er porøst eller beskadiget. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.

179,00 kr.
79,00 kr.

Zenz Therapy 602 Dark Nordic Blonde Color Treatment 250 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Farveopfriskende Conditioner til brun og mørkeblond hårfarve. Zenz Therapy 602 Dark Noidic Blonde Color Treatment er beriget med jojobaolie, hydroliseret keratin protein og granatæble ekstrat som bevarer håret smidigt og hårfarven intens og glansfuldt. Anbefales til at opfriske hårfarven mellem to farvebehandlinger. Virker som lipgloss på hårfarven da den genopfrisker, blødgør og gør håret blankt 

168,00 kr.