Kerastase

Kerastase er et eksklusivt mærke indenfor hårplejeprodukter. Kerastase er opdelt i flere serier. Reflection til farvet hår. Dicipline til tørt og uregerligt hår. Nutritive til tørt eller krøllet hår. Christalliste til pleje af langt hår.  Chronologiste giver den ultimative pleje til hår som har brug for ekstra næring. Resistance til  fint hår som har brug ekstra pleje og volume. Homme er den maskuline serie som forebygger hårbundsproblemer. Age Premium til modent hår. Få optimal pleje og et sundt hår  ved at anvende Kerastase hårbad, hårkur og afslut med Couture Styling som både plejer og styler håret samtidig.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Kerastase Resistance Soin Premeir Therapiste 200 ml

Hårkur til ødelagt og overbelastet hår, som anvendes inden hårvask. Kerastase Resistance Soin Premeir Therapiste virker ekstrem beskyttende og plejende på hårstrået, samt beskytter hårets fibre. Anvend produktet i fugtigt hår og lad det indvirke i 2.5 min. Skyl derefter ud og vask håret i den valgte Kerastase skampoo.

250,00 kr.
149,00 kr.

Kerastase Nutrive Masquintense Thick 200 ml

Nærende og plejende hårmaske til tykt og tørt hår. Kerastase Nutrive Masquintense Thick med aktive ingredienser som nærer, beskytter og fugter hårstråene. Håret bliver smukt glansfuldt,silkeblødt og let at rede ud. Anvendes i fugtigt hår. Trækketid 5-10min. Skyl ud.
290,00 kr.
175,00 kr.

Kerastase Reflection Chroma Riche Masque 200 ml

Plejende hårmaske til farvet, lysnet og bleget hår. Kerastase Reflection Chroma Riche Masque udglatter hårstråene og genvinder glansen i håret. Den blødgør og bevarer farvepigmenterne i håret så hårfarven holder længere. Har UV-filter som beskytter hårfarven.
315,00 kr.
205,00 kr.

Kerastase Elixir Ultime Oléo Complexe Oil 125 ml

Plejende hårolie som kan anvendes til alle hårtyper. Kerastase Elixir Ultime Oléo Complexe Oil blødgør, giver næring og forstærker hårfibrene. Gør håret blødt og glansfuldt. Anvendes i tørt eller fugtigt hår. Olien har en skøn eksklusiv duft.
320,00 kr.
189,00 kr.

Kerastase Nutrive Masquintense Fine 200 ml

Hårmaske til sart, fint, tørt hår. Kerastase Nutrive Masquintense Fine nærer og plejer håret i dybden, samt beskytter håret mod udtørring. Gør håret silkeblødt, smidigt og glansfuldt, uden at håret føles tungt. Anvendes efter hårvask i fugtigt hår, Trækketid 5-10 min. Skyl ud.
315,00 kr.
179,00 kr.