Kerastase Nutrive Masquintense Thick 200 ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
290,00 kr.
175,00 kr.
Nærende og plejende hårmaske til tykt og tørt hår. Kerastase Nutrive Masquintense Thick med aktive ingredienser som nærer, beskytter og fugter hårstråene. Håret bliver smukt glansfuldt,silkeblødt og let at rede ud. Anvendes i fugtigt hår. Trækketid 5-10min. Skyl ud.
Kunder der har købt denne vare købte også

Label.m Protein Spray 250 ml

Protein Spray er til fint og porøst hår hvor den genopbygger hårets naturlige keratinbalance. Label.m Protein Spray har en glattende effekt på hårets skællag, styrker hårets struktur og beskytter mod varme og farveblegning. Indeholder bambusekstrat som styrker og tilfører fugt til håret. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.

179,00 kr.
79,00 kr.

BjÖRK AG Silver Shampoo 300 ml

En sulfatfri og parabenefri shampoo til blond hår. BjÖRK AG Silver Shampoo med violet pigment og blåbærekstrakt, som modvirker gyldne nuancer i blond hår. Denne shampoo styrker hårets struktur, beroliger hårbunden og tilfører glans. Hårproduktet er vegansk og miljøvenligt.
169,00 kr.
149,00 kr.

Revlon Style Masters Curly Fanaticurls

Krøllecreme med stærkt hold. Revlon Style Masters CurlyFanaticurls giver faste krøller som holder hele dagen. Med anti-krus effekt. Reducerer statisk elektricitet. Anvendes i fugtigt hår. Brug en softstyler eller lad håret lufttørre.

159,00 kr.
99,00 kr.