Kevin Murphy Hårkur

Vælg 3 stk. valgfrie Kevin Murphy hårprodukter og spar 30% Som ekstra pleje til håret, anbefales at anvende en Kevin Murphy hårkur en gang om ugen eller efter behov. Leave-In Repair til skadet hår som modvirker at håret knækker. Angel Masque er en hårkur som styrker fint hår. Hydrate Me Masque tilfører fugt og udglatter et kruset eller groft hår. Young Again Masque er en plejende og dybdevirkende hårkur til langt tørt og skadet hår. Thick again er en kur til hårbunden mod hårtab. Den stimulerer hårvæksten og forlænger hårets vækstfase. Kevin Murphy undgår at anvende ingredienser som skader dyr eller vores miljø.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Kevin Murphy Angel Masque 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Hårkur som reparerer og styrker fint, tørt eller farvet hår og giver det mere fylde. Kevin Murphy Angel Masque indeholder Quinoa som binder sig til hårstrået og reparerer det med sit proteinindhold. Bambusekstrakt der indholder silica som styrker håret og gør det glansfuldt. Abyssinsk olie er en skønhedsolie, som indeholder essentielle fedtsyrer der styrker hårets vækst og bevarer fugten i håret.

258,00 kr.

Kevin Murphy Blonde Angel Treatment 250 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Plejende conditioner, der fugter og blødgør bleget, lysnet og gråt hår. Kevin Murphy Blonde Angel Treatment forhindrer at håret får et gulligt skær. Indeholder Olivenolieekstrakt som tilfører glans. Lavendel som er en naturlig antioxidant der anvendes i fugtgivende og rensende produkter. Hørfrøolie der er rig på E.vitamin og essentielle omega 3 fedtsyrer, som fremmer ny hårvækst og reparerer håret.
216,00 kr.

Kevin Murphy Body Mass 100 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Body.Mass fra Kevin Murphy er et styling- og pleje produkt, der skaber et fyldigere og tykkere hår over tid, samt en her og nu følelse af let hold og volumen. Indeholder Persilleekstrakt som fremmer blodtilførslen til hovedbunden, Oleonolic-syre som bekæmper aldringstegn ved hårsækkene, og B-vitamin som danner en beskyttende hinde om håret og hovedbunden.  Du kan bruge Body.Mass sammen med Plumping.Wash & Rinse eller dine øvrige strukturbestemte Shampoo & Rinse fra Kevin Murphy. For at opnå de bedste resultater ved behandling med Body.Mass, skal den påføres i hårbunden dagligt.

228,00 kr.

Kevin Murphy Cool Angel Treatment 250 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Plejende hårkur med farvepigmenter som giver en smuk og glansfuld nuance i gråt hår. Kevin Murphy Cool Angel Treatment ophæver gule nuancer i lyseblond hår og tilfører en kølig nuance i afbleget hår. Den fugter og genopbygger håret
216,00 kr.

Kevin Murphy Hydrate Me Masque 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

En reparerende og udglattende hårkur, som tilfører fugt til kruset eller groft, farvebehandlet hår. Kevin Murphy Hydrate Me Masque indeholder Hybenekstrakt som beskytter hovedbunden og holder den sund, Natlysolie som glatter ogbevarer fugten i håret  Havtangekstrakt med et højt indhold af mineraler, som tilfører fugt til hovedbunden og holder den i balance.

258,00 kr.

Kevin Murphy Leave In Repair 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Leave-In.Repair fra Kevin Murphy er en vægtløs leave-in conditioner der revitaliserer porøst og skadet hår samt modvirker spaltede spidser.  Hydrolyseret Keratin  reparerer håret, hvor der er behov for det.Hydrolyseret Ærteprotein  er en supergrøntsag med et højt indhold af plejende og genopbyggende aminosyrer, og ekstrakt af Bambusblade som genopbygger samt giver håret glans og styrke.

258,00 kr.

Kevin Murphy Smooth Again Treatment 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

En udglattende leave-in treatment til tykt og kruset hår. Kevin Murphy Smooth Again eliminerer frizz og efterlader et silkeblødt hår. .Indeholder Japansk Grøn Te som genvinder collagen og elastin der er afgørende for et sundt hår, Lotusblomstekstrakt som giver et glat, blødt og smidigt hår, og Cupuacu-smør som reparerer og tilfører fugt og glans. Skal ikke skylles ud.

258,00 kr.

Kevin Murphy Staying Alive 150 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Leave-in conditioner, der øjeblikkeligt plejer og reparerer beskadiget og farvebehandlet hår. Kevin Murphy Staying Alive indeholder Sort peber som stimulerer og fremmer hårets vækst. Antioxidanter der beskytter og styrker håret. Honningekstrat som gør håret blødt og elastisk, samt fjerner antistatisk effekt på alle hårtyper.
216,00 kr.

Kevin Murphy Sugared Angel Treatment 250 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Plejende hårkur med farvepigmenter som giver en smuk og glansfuld beige nuance i blond og lysnet hår. Kevin Murphy Sugared Angel Treatment tilfører fugt og genopbygger håret
216,00 kr.

Kevin Murphy Thick Again 100 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Thick.Again fra Kevin Murphy er en leave-In lotion til mænd. Den styrker håret fra roden og forebygger hårtab og udtynding. Indeholder Persilleekstrakt som indeholder apigenin der fremmer blodtilførslen til hovedbunden, Oleonolic-syre som bekæmper aldringstegn ved hårsækkene og neutraliserer DHT, og Biotinoyl tripeptide 1 som reparerer og styrker håret og stimulerer vækst.

228,00 kr.

Kevin Murphy Young Again 100 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Ultralet, plejende leave-in olie. Kevin Murphy Young Again plejer, blødgør og beskytter håret. Den indeholder Burreolie som styrker håret og tilfører håret elasticitet og glans, Sukkerrørsekstrakt som giver hårstrået en glat, skinnende overflade, og Immortelle der er en rig skønhedsolie med essentielle fedtsyrer, som tilfører fugt og fremmer hårets vækst. Forkæl dit hår med intens pleje for et smukt udseende.

228,00 kr.

Kevin Murphy Young Again Masque 100 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
258,00 kr.