Kevin Murphy Hair Resort 150 ml

Tilgængelighed: 3 på lager
2 stk -20%
3 stk -30%
216,00 kr.

Saltvandslotion til fint hår. Kevin murphy Hair Resort er en oliefri teksturgivende lotion, der giver et sexet "surfer look", og udfordrer tyngdekraften i et langt og fint hår. Indeholder Tangerinolie som låser skællaget og fremhæver hårets naturlige glans, Grapefrugtekstrakt som fremmer hårvæksten og er særlig velegnet til fedtet hår og hovedbund, og Honningekstrakt som reparerer og blødgør håret og giver det ekstra fleksibilitet.

Producent: Kevin Murphy

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Kevin Murphy Plumping Wash & Rinse 2x 250 ml

Shampoo som styrker og tykner et fint og tyndt hår. Kevin Murphy Plumping Wash styrker hovedbunden og skaber en tæthed i håret, som får det til at føles kraftigere og med en fantastisk volumen. Denne shampoo Indeholder Oleonolic-syre som bekæmper aldringstegn ved hårsækkene. Nældeekstrakt som  opfrisker og giver fylde til håret. Ingefærrod som indeholder zink og andre spormineraler der stimulerer hårbunden og fremmer hårvækst samt forebygger hårtab. Kevin Murphy Rinse er en balsam som styrker, tykner og genopbygger et fint og tyndt hår, samt gør håret kraftigere og stærkere. Indeholder Risproteiner som har et højt proteinindhold og genopbygger håret. Biotin B7 som trænger ind i håret og tilfører det styrke og beskyttelse og som kan fremme den anagene vækstfase. Persillebladekstrakt som er en antioxidant der beskytter og giver en sund hovedbund.
456,00 kr.
364,80 kr.

Kevin Murphy Rough Rider 100g

2 stk -20%
3 stk -30%

Rough.Rider fra Kevin Murphy er en lervoks der giver et kraftigt hold og skaber et mat defineret look. Indeholder Diatoméjord som giver et sundt hår der er nemt at sætte, Sandaltræ som tilfører fugt til tørt hår og plejer hovedbunden, og Sojabønneekstrakt som reparerer og styrker håret og bevarer dets naturlige fugt.

208,00 kr.

Organic Hairspa Sea Salt Cream 150 ml

Saltvandscreme som giver en helt unik saltvandsstruktur og en naturlig glans. Organic Hairspa Sea Salt Cream efterlader håret med en tør og volumegivende struktur, samt en smuk glans. Anvendes i fugtigt nyvasket hår fra bund til spids.
198,00 kr.
159,00 kr.

Organic Hairspa Firm Mist Hairspray 400 ml

Hårlak som får frisuren til at holde hele dagen. Organic Hairspa Firm Mist giver glans og et stærkt hold med hangvarig effekt. Denne hårlak fordeler sig ensartet i håret, som en usynlig tåge. Anvendes i tørt hår. Spray hårlakken med e afstand på 30 cm.
198,00 kr.
159,00 kr.