Kevin Murphy Re Store 200 ml

Tilgængelighed: 3 på lager
2 stk -20%
3 stk -30%
248,00 kr.

 En ikke-skummende, genopbyggende og rensende behandling i én og samme arbejdsgang. Kevin Murphy Re Store genopbygger håret indefra og tilfører elasticitet, styrke og fugt. Indeholder Papain som  fremmer og forstærker effekten af andre ingredienser, Hydrolyseret ærteprotein som er en grøntsag med  højt indhold af plejende og genopbyggende aminosyrer. Ananasekstrakt  tilfører næring uden at fedte. 

Producent: Kevin Murphy

Re Store Treatment

Re.Store erstatter din Wash & Rinse for en dag.
Eksempel:
• Mandag og tirsdag anvendes Repair-Me.Wash og Rinse
• Onsdag anvendes kun Re.Store (Re.Store renser og genopbygger i én og samme arbejdsgang)
• Alternativt, hver 3. gang håret skal vaskes og plejes, er Re.Store den perfekte løsning. Blid for håret og tidsbesparende i hverdagen.

Kunder der har købt denne vare købte også

Maria Nila Swedish Therapy Oil Colour Protect 50 ml

Nærende olie til håret, som er rig på umættede fedtsyre. Maria Nila Swedish Therapy Oil Colour Protect blødgør, fugter og styrker håret, Indeholder havtornolie som plejer og beskytter håret mod solens stråler. Olien absorberes hurtigt ind i håret og efterlader håret let og glansfuldt. Produkter kan anvendes i tørt eller fugtigt hår.

199,00 kr.
79,00 kr.

Kevin Murphy Smooth Again Treatment 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

En udglattende leave-in treatment til tykt og kruset hår. Kevin Murphy Smooth Again eliminerer frizz og efterlader et silkeblødt hår. .Indeholder Japansk Grøn Te som genvinder collagen og elastin der er afgørende for et sundt hår, Lotusblomstekstrakt som giver et glat, blødt og smidigt hår, og Cupuacu-smør som reparerer og tilfører fugt og glans. Skal ikke skylles ud.

258,00 kr.