Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Kevin Murphy Styling

Køb 3 stk. valgfrie hårprodukter fra Kevin Murphy og få 30% rabat. Vi har et stort udvalg af stylingprodukter fra Kevin Murphy. Til fint hår er den populære Doo Over som er en hårpudder på spray. Full Again er en volumegivende lotion son tykner hårstråene. Shimmer shine plejer og giver håret en fantastisk glans. Killer Curls er en anti-frizz creme til krøller. Young Again er en hårolie som blødgør, plejer og genopbygger håret, samt er glansgivende. Fresh Hair er en tørshampoo som fjerner overskydende fedt og lugt i håret. Hair Resort Spray giver det perfekte strand look. Bedroom Hair er en let hairspray som giver volume, glans og tekstur. Rough Rider er en lervoks som giver et mat look og et stærkt hold. Kevin Murphy bæredygtige hårprodukter forårsager ikke skade på vores miljø.   

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Kevin Murphy Anti Gravity 150 ml

 Anti.Gravity fra Kevin Murphy, giver et smukt, tykt hår og ekstra volumen, samt en lække struktur til håret. Indeholder Lavendelvand som balancerer hovedbunden og regulerer talgproduktionen, Honningekstrakt som er et naturligt blødgørende middel der bevarer fugten i håret og gør det blødt.  Ho leaf-olie der virker som en tonic til håret og hovedbunden, der genopfrisker og har antiseptiske egenskaber.

219,00 kr.

Kevin Murphy Bedroom Hair 250 ml

 En let, fleksibel hårspray der giver volume, glans tekstur og fleksibilitet. Kevin Murphy Bedroom Hair efterlader håret bevægeligt og gør ikke håret klistret. Den giver tekstur og separation. Indeholder en trio af naturlige ingredienser for at gøre dit hår blødt og håndterbart med et fleksibelt hold, der varer ved hele dagen. Perfekt til alle hårtyper, farver og teksturer. Anvendes som Finishing spray på tørt hår. Rystes godt før brug hver gang!

 

216,00 kr.

Kevin Murphy Body Builder Mousse 375 ml

 En hårmousse, som giver håret masser af volumen og et fleksibelt hold. Kevin Murphy Body Builder Mousse indeholder ekstrakt fra Solsikkefrø som er en naturlig antioxidant der beskytter mod vejr, vind og sol, Essentiel Tangerinolie der lukker hårets skællag og tilfører glans, og B5-vitamin som binder fugten i håret.

216,00 kr.

Kevin Murphy Doo Over Dry Powder 250 ml

 Tør, finishing pudder hårspray med et hold der gør det muligt at forme frisuren, samtidig med håret er bevægeligt.  Kevin Murphy Doo Over Dry Powder giver fylde, struktur og langvarigt hold. Rystes godt før brug hver gang. Spray produktet jævnt på tørt hår, med fokus på hårbunden og børst håret igennem.

216,00 kr.

Kevin Murphy Easy Rider 100g

Krøllecreme som aktiverer krøller og giver et fleksibelt hold samt fjerner krus. Kevin Murphy Easy Rider indeholder Grøn Te som er en styrkende antioxidant, Tangerinolie som forsegler skællaget og beskytter mod stress, og Biotin som forebygger hårtab og giver en sund hovedbund. Kan anvendes i fugtigt eller tørt hår.
208,00 kr.

Kevin Murphy Free Hold 100 gram

 Stylingcreme, som giver fleksibelt hold og naturlig glans. Kevin Murphy Free Hold anvendes i fugtigt eller tørt hår. Indeholder Lanolinvoks som tilfører fedt til håret og hovedbunden så håret føles glat og ser glat ud, Yerba Maté som er en slags the med effektive beskyttende egenskaber. Carnubavoks som er en let smeltende voks, som giver håret en tyk og blank finish.

208,00 kr.