KIDS

Hårprodukter til børn som ikke svier i øjnene og som forebygger lus. Kids Shampoo er en mild børneshampoo. Treatment Spray er en balsam der ikke skal skylles ud af håret. Denne spraybalsam forhindre lusene i at sætte sig fast på hårstrået. Remover er til at fjerne lus og luseæg med, når håret har fået besøg af lusene. Stay Away Wax, er en lusehæmmende hårvoks specielt til børn.   

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

KIDS Shampoo 250 ml

Shampoo til børn med lusehæmmende effekt. Indeholder ikke giftige lusedræbende stoffer, men et samspil mellem aloe vera og øvrige naturligt baserede stoffer, skaber en synergieffekt, der gør de enkelte hårstrå glatte, således lusene ikke sætter sig fast. KIDS Shampoo svier ikke i øjnene. Kids Shampoo indeholder ikke konserveringsmidler og parabener.
109,00 kr.
79,00 kr.

KIDS Treatment Leave-In Conditioner Spray 200 ml

KIDS Treatment Spray er ideel til langhårede prinsesser der ikke får vasket hår hver dag. Dagligt brug af denne conditioner Spray skaber en lusehæmmende effekt og gør at lusene ikke sætter sig fast i håret. KIDS Treatment Spray indeholder en mild koncentration af æteriske olier fra eucalyptus, lavendel, geranium, roser samt australsk sandeltræ.
109,00 kr.
79,00 kr.

KIDS Remover (Lusebehandling) 250 ml

KIDS Remover er en creme-behandling til at fjerne lus ved kæmning og indeholder en nøje afstemt blanding af æteriske olier fra oliven, eucalyptus, lavendel, geranium og rosenolie. Kids Remover er fremstillet helt uden konserveringsmidler og er derfor uskadelig for børn.
139,00 kr.
119,00 kr.

KIDS Stay Away Wax

KIDS Hårvoks til de små seje drenge giver et moderat hold med naturlig glans. Tilsat vitamin E og hvedekimsolie, der virker plejende og beskyttende på håret samtidig med at det er med til at give håret shineeffekt. Voksen har en let duft af eucalyptus og lavendel. Dagligt brug af denne Hårvoks  er lusehæmmende!  Kids Hårvoks er ikke tilssat parabener, lanolin eller konserveringsmidler.

109,00 kr.

Kids - Lusehæmmende hårprodukter til børn.

Kids Hårprodukter har i mange år været brugt til at forebygge lus.De findes som Kids Shampoo. Kids treatment Spray. Kids stay Away Wax og Kids Remover. Alle Kids hårprodukter er uden parabener og uden konserveringsmidler. Kids-produkterne er produceret med Aleo Vera og en mild koncentration af æteriske olier som i den rette sammensætning har en lusehæmmende effekt.