KIDS Remover (Lusebehandling) 250 ml

Tilgængelighed: 6 på lager
139,00 kr.
119,00 kr.
KIDS Remover er en creme-behandling til at fjerne lus ved kæmning og indeholder en nøje afstemt blanding af æteriske olier fra oliven, eucalyptus, lavendel, geranium og rosenolie. Kids Remover er fremstillet helt uden konserveringsmidler og er derfor uskadelig for børn.

Kids Remover Lusebehandling

KIDS Remover er en creme til lusekæmning. Produktet er lusehæmmende og indeholder æteriske olier fra oliven, eucalyptus, lavendel, geranium og roser.
KIDS Remover kan envendes i vådt eller tørt hår: A. Red håret igennem og del håret, så hovedbunden er synlig. B. Fordel cremen på hovedbunden og red det ud igennem håret. C. Tag håret lg for lag, indtil hele hovedbunden er dækket. D. Ret håret igennem igen og igen, indtil alt håret er dækket af remover. E. Lad cremen virke i 10 til 15 minutter. Lad eventuelt barnet få et håndklæde om håret. F. Kæm håret grundigt med en tættekam! Bank tættekammen mod et hvidt underlag så du kan følge med i, hvor mange lus der fjernes. G. Kæm i minimum 20 minutter! H. Skyl KIDS Remover grundigt ud af håret og vask med KIDS shampoo. I. Gentag behandlingen efter 7 dage!

Kunder der har købt denne vare købte også

KIDS Shampoo 250 ml

Shampoo til børn med lusehæmmende effekt. Indeholder ikke giftige lusedræbende stoffer, men et samspil mellem aloe vera og øvrige naturligt baserede stoffer, skaber en synergieffekt, der gør de enkelte hårstrå glatte, således lusene ikke sætter sig fast. KIDS Shampoo svier ikke i øjnene. Kids Shampoo indeholder ikke konserveringsmidler og parabener.
109,00 kr.
79,00 kr.