Krøllecreme

Hår med krøller har ekstra brug for fugt og pleje. Derfor anbefales den fugtgivende og genopbyggende krøllecreme Kevin Murphy Killer Kurls. Gold Curl cream skaber bløde og krusfrie krøller. Zenz Therapy Curl Defining Cream Rosehip med økologiske ingredienser skaber spændstige krøller. Paul Mitchell Curls Ultimate Wave cremegele giver et lettere beach look i krøllerne. Id Hair Me Curl Cream tilfører fugt og let stuktur til krøllerne,  

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GOLD Curl Cream 150 ml

Skab krøller som aldrig før med Gold Curl Cream. Få bløde, krusfri krøller, som holder hele dagen. Curl Cream fremhæver dine krøller, selv uden føntørring. Får krøllerne til at føles lette og naturlige.

204,00 kr.
175,00 kr.

Id Hair Mé Curl Cream 150 ml

Krøllecreme som tilfører fugt og let struktur til krøllerne. Id Hair Mé Curl Cream anvendes i håndklædetørt hår og føn håret  eller lad håret tørre af sig selv.

129,00 kr.
119,00 kr.

Id Hair Mé Duo Curl Cream 2x150 ml

Krøllecreme som tilfører fugt og let struktur til krøllerne. Id Hair Mé Curl Cream anvendes i håndklædetørt hår og føn håret  eller lad håret tørre af sig selv. 

258,00 kr.
179,00 kr.

Kevin Murphy Easy Rider 100g

2 stk -20%
3 stk -30%
Krøllecreme som aktiverer krøller og giver et fleksibelt hold samt fjerner krus. Kevin Murphy Easy Rider indeholder Grøn Te som er en styrkende antioxidant, Tangerinolie som forsegler skællaget og beskytter mod stress, og Biotin som forebygger hårtab og giver en sund hovedbund. Kan anvendes i fugtigt eller tørt hår.
208,00 kr.

Kevin Murphy Killer Curls 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Killer.Curls fra Kevin Murphy er en leave-in, anti-frizz krøllecreme som perfekt definerer og styler krøller i medium til tykt, krøllet eller bølget hår, uden at kruse. Tilfører fugt, fleksibilitet og hold. Indeholder Yerba Maté som trænger ind i håret og hovedbunden, styrker, genopbygger og reparerer, Vandmelonekstrakt som beskytter og tilfører glans, og Carnaubavoks som bevarer fugten i håret og beskytter håret mod varmestyling.

Anvendes i fugtigt/håndklædetørt hår og føntørres eller krammes ind i håret for at aktivere krøllerne.

216,00 kr.

Kevin Murphy Killer Waves 150 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Killer.Waves fra Kevin Murphy er en vægtløs krølleforstærker til fint, bølget eller krøllet hår, der efterlader håret med en følelse af at være kraftigere. Definerer og adskiller bølger, samtidig med at den reducerer krus i håret. Indeholder ekstrakt af Baobabkerner for at øge glans og elasticitet. Kan bruges som et selvstændigt produkt eller som  en del af den daglige produktrutine til bølget og krøllet hår. Sprayes i fugtigt, håndklædetørt hår før styling. Anvend Killer.Waves alene eller sammen med andre produkter og style derefter håret som ønsket.

216,00 kr.

Kevin Murphy Motion Lotion 150 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Ultralet stylingcreme til krøllet og bølget hår, Kevin Murphy Motion Lotion tilfører volume til krøllerne samt fremhæver hårets bølger og krøller. Reducerer krus og forstærker krøllerne. Indeholder Patchouliolie som balancerer håret og hovedbunden. Gingko Biloba bladekstrakt som reparerer og styrker håret samt fremmer hårvækst og cirkulation.
216,00 kr.

KMS Curlup Control Creme 150 ml

Krøllecreme ned medium til let hold. KMS Curlup Control Creme fremhæver og samler krøllerne, tilfører fugt og modvirker krus. Anvendes i fugtigt hår og brug en softstyler eller lad håret tørre naturligt.

199,00 kr.
129,00 kr.

KMS Curlup Perfecting Lotion 100 ml

Krøllecreme som giver et let til medium hold til normal og fint hår. KMS Curlup Perfecting Lotion samler krøllerne og fremhæver den naturlige bevægelse. samt giver krusfrie krøller. Fugter oh plejer håret samt tilfører glans. Anvend 1-2 pump i fugtigt hår og lad håret tørre naturligt eller anvend en softstyler.

199,00 kr.
129,00 kr.

Paul Mitchell Curls Ultimate Wave 150 ml

En Creme Gele til krøller som er fugtresistens og giver krøllerne et pjusket strandlook. En fantastisk krølle gele hvor det er let at forme håret og tilfører masser af texture, helt uden at håret bliver kruset.

219,00 kr.
179,00 kr.

Revlon Style Masters Curly Fanaticurls

Krøllecreme med stærkt hold. Revlon Style Masters CurlyFanaticurls giver faste krøller som holder hele dagen. Med anti-krus effekt. Reducerer statisk elektricitet. Anvendes i fugtigt hår. Brug en softstyler eller lad håret lufttørre.

159,00 kr.
99,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Bouncy Curls 200 ml

Gele med olie til fint krøllet hår. Schwarzkopf Osis+ Bouncy Curls giver en stærk krølledefinition og spænstige krøller uden at tynge håret. Denne krøllegele har en plejende effekt på håret. så håret føles blødt og lækkert. Arbejd produktet ind i fugtigt hår og kram krøllerne med hænderne.  Anvend eventuelt en føntørrer

149,00 kr.
99,00 kr.