Krøllecreme

Hår med krøller har ekstra brug for fugt og pleje. Derfor anbefales den fugtgivende og genopbyggende krøllecreme Kevin Murphy Killer Kurls. Gold Curl cream skaber bløde og krusfrie krøller. Zenz Therapy Curl Defining Cream Rosehip med økologiske ingredienser skaber spændstige krøller. Paul Mitchell Curls Ultimate Wave cremegele giver et lettere beach look i krøllerne. Id Hair Me Curl Cream tilfører fugt og let stuktur til krøllerne,  

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GOLD Curl Cream 150 ml (NY)

Skab krøller som aldrig før med Gold Curl Cream. Få bløde, krusfri krøller, som holder hele dagen. Curl Cream fremhæver dine krøller, selv uden føntørring. Får krøllerne til at føles lette og naturlige.
219,00 kr.
175,00 kr.

BJÖRK Forma Lockar Curl Cream 200 ml

Varmebeskyttende og fugtgivende krøllecreme til hår med fald eller krøller. BJÖRK Forma Lockar Curl Cream definerer, fremhæver og kontrollerer krøllerne, selv i høj luftfugtighed. Anvendes i håndklædetørt hår før føntørring eller lad håret tørre af sig selv, for at øge tekstur og volumen. Beskytter mod UV.stråling. Er 100% vegansk.
169,00 kr.
135,00 kr.

INSIGHT Shaping Cream 150 ml

Styling Creme med stærkt hold som anvendes til et medium og kraftigt hår. INSIGHT Shaping Cream kontrollerer og former et bølget og krøllet hår.
199,00 kr.

Insight Oil (non Oil) 250 ml

Stylingprodukt som er tyndere end gele og tykkere end olie. Insight Oil (non Oil) anvendes til føntørring for at tilføre volume og forme håret på en naturlig måde. Den er helt fantastisk til krøller og kruset hår. Insight Oil (non Oil) går ind og mindsker krus i håret. Anvendes i fugtigt eller tørt hår. Den indeholder organisk aloe-ekstrakt og organisk ginkgo biloba-ekstrakt.
249,00 kr.

Zenz Therapy Curl Defining Cream Rosehip 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Anti-frizz krøllecreme som skaber spændstige krøller. Zenz Therapy Curl Defining Cream Rosehip fremmer krøl og mindsker krus.  Denne krøllecreme skaber forbedret hold uden at håret bliver stift. Har en let cremet konsitens. Indeholder hybenolie og antioxidanter. Dufter let af alpeviol og liljekonval. Anvendes i nyvasket fugtigt hår.

198,00 kr.

Paul Mitchell Curls Ultimate Wave 150 ml

En Creme Gele til krøller som er fugtresistens og giver krøllerne et pjusket strandlook. En fantastisk krølle gele hvor det er let at forme håret og tilfører masser af texture, helt uden at håret bliver kruset.

219,00 kr.
159,00 kr.

KMS Curlup Perfecting Lotion 100 ml

Krøllecreme som giver et let til medium hold til normal og fint hår. KMS Curlup Perfecting Lotion samler krøllerne og fremhæver den naturlige bevægelse. samt giver krusfrie krøller. Fugter oh plejer håret samt tilfører glans. Anvend 1-2 pump i fugtigt hår og lad håret tørre naturligt eller anvend en softstyler.

199,00 kr.
129,00 kr.

Kevin Murphy Killer Waves 150 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Killer.Waves fra Kevin Murphy er en vægtløs krølleforstærker til fint, bølget eller krøllet hår, der efterlader håret med en følelse af at være kraftigere. Definerer og adskiller bølger, samtidig med at den reducerer krus i håret. Indeholder ekstrakt af Baobabkerner for at øge glans og elasticitet. Kan bruges som et selvstændigt produkt eller som  en del af den daglige produktrutine til bølget og krøllet hår. Sprayes i fugtigt, håndklædetørt hår før styling. Anvend Killer.Waves alene eller sammen med andre produkter og style derefter håret som ønsket.

216,00 kr.

Kevin Murphy Motion Lotion 150 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Ultralet stylingcreme til krøllet og bølget hår, Kevin Murphy Motion Lotion tilfører volume til krøllerne samt fremhæver hårets bølger og krøller. Reducerer krus og forstærker krøllerne. Indeholder Patchouliolie som balancerer håret og hovedbunden. Gingko Biloba bladekstrakt som reparerer og styrker håret samt fremmer hårvækst og cirkulation.
216,00 kr.

Joico Zero Heat Air Dry Styling Creme For Fine/Medium Hair 150 ml

Krøllecreme til fint og medium hår som ikke gør håret tungt eller fedtet. Joico Zero Heat Air Dry Styling Creme For Fine/Medium Hair er fantastisk at anvende når krøllerne skal lufttørre. Med denne krøllecreme er det ikke nødvendigt at anvende varme med softstyler. Krøllerne beholdet den naturlige lufttørre look i op til 24 timer. Den minimerer krus og forbedre hårets naturlige struktur. Krøllecremen reducerer den naturlige tørretid og efterlader ingen klæbrige rester.
219,00 kr.
189,00 kr.

American Crew Curl Construct 125 ml (u)

Krøllecreme til tykt krøllet og kruset hår American Crew Curl Construct skaber krøller i fuld defineret stil og fremhæver naturlige bølger i håret. Krøllecremen giver et stærkt og langvarrigt hold med glans.
185,00 kr.
79,00 kr.