KRØLLEJERN/STYLINGJERN

Få de lækreste krøller med HH Simonsen krøllejern. HH Simonsen Rod VS 10 opnås runde bølgende romantiske krøller. HH Simonsen Rod VS 4 giver store bløde krøller. Med HH Simonsen Rod VS 2 opnås i langt hår, skønne slangekrøller. HH Simonsen Rod VS 1 giver små frække spiralkrøller. HH Simonsen Rod VS 6 Crepejern er et stylingjern hvor der opnås et stort vildt og fyldigt hår. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HH Simonsen ROD VS 1 Curling Iron Krøllejern

Stylingjern som skaber de smukkeste spiralkrøller. HH Simonsen ROD VS 1 Curling Iron Krøllejern har en keramisk ’teflon coating’ med turmalin, beskytter hårets yderste lag, så håret efterlades blankt og blødt. Krøllejernet har en diameter fra 19 mm ved håndtaget til 13 mm ved spidsen. Medfølgeren varmebeskyttende hanske og heatcover til krøllejernet.

999,00 kr.
749,00 kr.

HH Simonsen ROD VS 1 Spiral Curls Krøllejern - Gold

Stylingjern som skaber de smukkeste spiralkrøller. HH Simonsen ROD VS 1 Spiral Curls Krøllejern Gold har en keramisk ’teflon coating’ med turmalin, beskytter hårets yderste lag, så håret efterlades blankt og blødt. Krøllejernet har en diameter fra 19 mm ved håndtaget til 13 mm ved spidsen. Leveres i en smuk gaveæske med Hårbørste, Carbon Spidskam og Carbom Clips
1.599,00 kr.
899,00 kr.

HH Simonsen Krøllejern Rod VS 2

Med Krøllejernet kan du skabe de smukkeste Madonna krøller. I langt hår kan du få de skønneste slangekrøller. Krøllejernet har en keramisk ‘teflon coating’, som sikrer, at dit hår ikke hænger fast på overfladen under brug, også selvom du har sprayet hårlak på håret. Krøllejernet har en diameter fra 10 mm ved håndtaget til 28 mm ved spidsen.

999,00 kr.
599,00 kr.

HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron Krøllejern

Stylingjern som giver  super lækre krøller. Med HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron Krøllejern kan du hurtigt og nemt få krøller - uanset hårtype. Keramisk ’teflon coating’ med turmalin beskytter hårets yderste lag.  Håret efterlades blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 3 er 25 mm og 19 mm i spidsen af jernet. Medfølger varmebeskyttende hanske og Heatcover.

999,00 kr.
749,00 kr.

HH Simonsen Rod VS3 Curling Iron Krøllejern Gold

Stylingjern som giver super lækre mellemstore klassiske krøller. Med HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron Krøllejern kan du hurtigt og nemt få krøller - uanset hårtype. Keramisk ’teflon coating’ med turmalin beskytter hårets yderste lag. Håret efterlades blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 3 er 25 mm og 19 mm i spidsen af jernet. Leveres i en smuk gaveæske med hårbørste, spidskam og carbon clips.
1.598,00 kr.
899,00 kr.

HH Simonsen ROD VS 4 Curling Iron Krøllejern

Stylingjern som giver store bløde krøller i mellemlangt og langt hår. HH Simonsen ROD VS 4 Curling Iron Krøllejern med keramisk ’teflon- coating’med turmalin som beskytter håret. Efterlader håret blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 4 er 32mm i diameter og 25 mm i spidsen af krøllejernet. Har ergonomisk håndtag og temperaturjustering fra 120-200 grader.
999,00 kr.
749,00 kr.

HH Simonsen Rod VS4 Soft Curls Krøllejern - Gold

Stylingjern som giver store bløde krøller i mellemlangt og langt hår. HH Simonsen ROD VS 4 Soft Curls Krøllejern Gold med keramisk ’teflon- coating’med turmalin som beskytter håret. Efterlader håret blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 4 er 32mm i diameter og 25 mm i spidsen af krøllejernet. Har ergonomisk håndtag og temperaturjustering fra 120-200 grader. Leveres i gaveæske med hårbørste, spidskam og carbon clips.
1.599,00 kr.
899,00 kr.

HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver Bølgejern

Få smukke bølger i håret HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver Bølgejern. Du kan lave levende og spændende bølger og bevægelser i håret på ingen tid. Bølgejernet klemmes om håret og holdes i få sekunder. Bølgerne er dybe og giver et skødeløst og markant look. Med telfon-coating med turmalin som forsegler og beskytter hårets yderste lag. Har ergonomisk håndtag og temperaturjustering fra 150-220 grader
999,00 kr.

HH Simonsen Midi Waver VS5 Bølgejern

Bølgejernet skaber smukke festkrøller samt det skødesløse og efterspurgte beach look. HH Simonsen Midi Waver klemmes om håret, hvor det holdes et par sekunder du får en unik, bølgelignende effekt i håret, der ikke fås med traditionelle krøllejern. Midi Waver har en keramisk Teflon-coating med turmalin, som forsegler og beskytter hårets yderste lag og sikrer, at det ikke hænger fast på krøllejernet.
499,00 kr.
449,00 kr.

HH Simonsen Rod VS6 Curling Iron Crepejern

Crepejern til at skabe fylde i håret eller crepe enkelte hårtotter for at give håret mere volume. HH Simonsen Rod VS6 Curling Iron Crepejern med keramiske teflon-coating, som sikrer at håret ikke hænger fast på overfladen af crepejernet. Med ergonomisk håndtag, samt temperaturjustering fra 120-200 grader. Der medfølger en varmebeskyttende hanske og en heatcover til at opbevare crepejernet i.
999,00 kr.
599,00 kr.

HH Simonsen Rod VS 10 Curling Iron Krøllejern

Stylingjern som skaber romantiske, runde og bølgende krøller. HH Simonsen Rod VS 10 Curling Iron Krøllejern giver spændende, levende og holdbare krøller i langt og mellemlangt hår. Krøllejernet har keramisk ‘teflon coating’, med turmalin som beskytter hårets yderste lag, så håret efterlades blankt og blødt. Med ergonomisk håndtag samt temperaturjustering fra 120-200 grader.

999,00 kr.
749,00 kr.

HH Simonsen ROD VS 10 Casual Curls Krøllejern - Gold

Et anderledes Stylingjern som skaber romantiske, runde og bølgende krøller. HH Simonsen Rod VS 10 Casual Curls Krøllejern giver spændende, levende og holdbare krøller i langt og mellemlangt hår. Krøllejernet har keramisk ‘teflon coating’, med turmalin som beskytter hårets yderste lag, så håret efterlades blankt og blødt. Med ergonomisk håndtag samt temperaturjustering fra 120-200 grader.              Leveres i gaveæske med hårbørste, carbon spidskam og carbon clips.
1.598,00 kr.
899,00 kr.