Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
HH Simonsen Krøllejern Rod VS 10 Se fuld størrelse

HH Simonsen Krøllejern Rod VS 10

 Stylingjern hvor du kan skabe romantiske, runde og bølgende krøller.  Stylingjernet giver spændende, levende og holdbare krøller i langt og mellemlangt hår. Krøllejernet har en keramisk ‘teflon coating’, som sikrer, at dit hår ikke hænger fast på overfladen under brug, selvom du skulle have sprayet hårlak på håret. Ved brug af stylingjerner efterlades håret blankt og blødt.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 699,00

Nedsat pris!

-DKK 100,00

DKK 799,00

ROD VS10

ROD VS10 er et lækkert og moderne stylingjern, som er ideelt til at skabe spændende og levende krøller i langt og mellemlangt hår. Krøllejernet har en jævn varmefordeling, der giver ensartede og holdbare krøller. Du kan skabe et romantisk og bølgende look eller store, runde krøller, der giver håret volumen. Med ROD VS10 er det kun fantasien, der sætter grænser.

Krøllejernet har en keramisk ‘teflon coating’, som sikrer, at dit hår ikke hænger fast på overfladen under brug, selvom du skulle have sprayet hårlak på håret. På samme tid sikrer den ioniske effekt, som tourmalinen tilfører, at håret efterlades blankt og blødt.

Stylingjernet er udstyret med et ergonomisk og lækkert håndtag, som sikrer et godt og sikkert greb under arbejde med håret.

HH_610x100px_Krøller_VS10

 

Kunder, der købte denne vare, købte også:

6 andre varer i samme kategori: