label.m

Label.m er en professionel hårplejeserie som indeholder naturlige aktive ingredienser og essentielle olier. Håret vil få en skønhed af glans ved brug af hårprodukter fra label.m, Til blond anbefales Brightening Blonde Shampoo og Conditioner. Thickening shampoo, conditioner til fint hår. Intensive repair shampoo som er ekstra nærende for håret. Blow Out Spray er en fønspray  som giver ekstra fylde til håret. Anvend Protein spray til at genopbygge håret med. Giv håret et beach look med label.m sea salt spray.  Skal frisuren friskes op så prøv Label.m Dry Shampoo. Miracle Fibre er en hårvoks  til alle hårtyper. En helt igennem lækker hårplejeserie til billige priser.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

label.m hair perfume 50 ml

Eksklusiv og utrolig lækker duftende parfume til hår og kroppen.
198,00 kr.
89,00 kr.

Label.m Blow Out Spray 200 ml

Fønspray som løfter håret ved rødderne og giver ekstra fylde samt volume til håret. Label.m Blow Out Spray tilfører det yderste hårlag en varmebeskyttende film, så håret bliver ekstra beskyttet mod varme fra føntørring. Denne ekstra varmebsskyttelse er særlig vigtig hvis håret er porøst eller beskadiget. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.

159,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Brightening Blonde Shampoo og Conditioner 2x300 ml

Shampoo og Conditioner til blond hår, som skaber klare lyse nuancer i blond hår. Plejer håret med eksklusive botaniske ingredienser som stjernefrugt, hvid ananas, mamaki the, humle og custard apple.En mild shampoo og conditioner til alle blonde og lyse hårfarver. Label.m brightening blonde shampoo og conditioner har en mild og frisk duft.
298,00 kr.
149,00 kr.

Label.m Brunette Resurrection Style Dust 3,5 gr.

Hårpudder til brunt og lysebrunt hår, som løfter håret ved rødderne. Label.m Brunette Resurrection Style Dust er beriget med små partikler som øjeblikkelig giver fylde og tekstur til håret. Dette mirakelpulver absorberer overskydende olie fra håret og skaber et mat look. Perfekt til alle hårtyper. Anvendes i tørt hår. Denne hårpudder er også som White til blond og lyseblond hår.

179,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Colour Stay Conditioner 300 ml

En conditioner som beskytter farvet hår. Label.m Colour Stay Conditioner med solsikkefrøekstrat som modvirker farveblegning og forlænger farveholdbarheden. Beskytter og styrker hårets skællag indefra. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid. Anvend Label.m Colour Stay Shampoo inden conditioner, for bedste resultat.

159,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Colour Stay Shampoo 300 ml

En højkoncentreret shampoo til beskyttelse af farvet hår. Label.m Colour Stay Shampoo med solsikkefrøekstrat som modvirker farveblegning og forlænger farveholdbarheden. Beskytter og styrker hårets skællag indefra. Efter hårvask, anbefales at afslutte med Label.m Colour Stay Conditioner.

159,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Diamond Dust Conditioner 200 ml

Conditioner til alle hårtyper. Label.m Diamond Dust Conditioner indeholder perlestøv og hvid rosenblade som giver en skøn duft og gør håret glansfuldt. Denne conditioner forsegler hårstrået og tilfører næring til håret, samt gør håret let og silkeblødt. Tynger ikke og fedter ikke håret. Indeholder ikke parabener og sulfater.
216,00 kr.
99,00 kr.

Label.m Dry Shampoo 200 ml

Tørshampoo til genopfriskning af frisuren. Særlig velegnet til fint og normalt hår. Denne Tørshampoo indeholder risstivelse som fjerner overskydende fedt fra hårbunden

159,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Heat Protection Spray 200 ml

Varmebeskyttende spray til alle hårtyper som beskytter håret mod varme fra føn og glattejern. Label.m Heat Protection Spray forsegler hårstråene med et harpikslag som beskytter mod UV-stråler og absorberer varme fra føn og glattejern. Beskytter fint hår mod gentagen varmestyling, som gør fint hår skrøbeligt.
159,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Intensive Mask 120 ml

Genopbyggende hårmaske som giver håret ekstra liv, glans og silkeblødt hår. Label.m Intensive Mask genopbygger hårets naturlige fugtbalance og elasticitet. Tilfører og bevarer fugten i håret. Indeholder kokumsmør som forsegler skællaget på håret og giver optimal glans. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.
159,00 kr.
89,00 kr.

Label.m Intensive Repair Conditioner 300 ml

Ekstra nærende Conditioner som reparerer beskadiger hår indefra og genopretter proteinbalancen i håret. Label.m Intensive Repair Conditioner indeholder sojaprotein som har den egenskab at den beskytter mod varmeskade og gør håret lettere at sætte. Denne conditioner giver et blankt, stærkt og sundt hår. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.

179,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Intensive Repair Shampoo 300 ml

En ekstra nærende shampoo til synligt tørt eller beskadiget hår. Label.m Intensive Repair Shampoo genopretter proteinbalancen og reparerer håret indefra. Håret bliver stærkt, sundt og glansfuldt. Giver fylde til fint hår. Indeholder hvedegluten som anses for at have særlige reparerende egenskaber. Anvend altid Label.m Intensive Repair Conditioner efter hårvask.

179,00 kr.
79,00 kr.