Label.m Intensive Repair Conditioner 300 ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
179,00 kr.
79,00 kr.

Ekstra nærende Conditioner som reparerer beskadiger hår indefra og genopretter proteinbalancen i håret. Label.m Intensive Repair Conditioner indeholder sojaprotein som har den egenskab at den beskytter mod varmeskade og gør håret lettere at sætte. Denne conditioner giver et blankt, stærkt og sundt hår. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.

Producent: label.m

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Label.m Intensive Repair Shampoo 300 ml

En ekstra nærende shampoo til synligt tørt eller beskadiget hår. Label.m Intensive Repair Shampoo genopretter proteinbalancen og reparerer håret indefra. Håret bliver stærkt, sundt og glansfuldt. Giver fylde til fint hår. Indeholder hvedegluten som anses for at have særlige reparerende egenskaber. Anvend altid Label.m Intensive Repair Conditioner efter hårvask.

179,00 kr.
79,00 kr.

Paul Mitchell Tea Tree Special Conditioner 300 ml

Opfriskende balsam der styrker håret og øjeblikkeligt afhjælper filtret hår. Tea Tree Special Conditioner virker kølende og forfriskende på hårbundet. Dufter frisk af pebermynte, lavendel og tea tree.

225,00 kr.
135,00 kr.

HH Simonsen Styling Børste

Hårbørsten er velegnet til toupering,frisering og styling.

99,00 kr.

Label.m Brightening Blonde Shampoo og Conditioner 2x300 ml

Shampoo og Conditioner til blond hår, som skaber klare lyse nuancer i blond hår. Plejer håret med eksklusive botaniske ingredienser som stjernefrugt, hvid ananas, mamaki the, humle og custard apple.En mild shampoo og conditioner til alle blonde og lyse hårfarver. Label.m brightening blonde shampoo og conditioner har en mild og frisk duft.
338,00 kr.
189,00 kr.