Label.m Intensive Repair Shampoo 300 ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
179,00 kr.
79,00 kr.

En ekstra nærende shampoo til synligt tørt eller beskadiget hår. Label.m Intensive Repair Shampoo genopretter proteinbalancen og reparerer håret indefra. Håret bliver stærkt, sundt og glansfuldt. Giver fylde til fint hår. Indeholder hvedegluten som anses for at have særlige reparerende egenskaber. Anvend altid Label.m Intensive Repair Conditioner efter hårvask.

Producent: label.m

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Label.m Intensive Repair Conditioner 300 ml

Ekstra nærende Conditioner som reparerer beskadiger hår indefra og genopretter proteinbalancen i håret. Label.m Intensive Repair Conditioner indeholder sojaprotein som har den egenskab at den beskytter mod varmeskade og gør håret lettere at sætte. Denne conditioner giver et blankt, stærkt og sundt hår. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.

179,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Intensive Mask 120 ml

Genopbyggende hårmaske som giver håret ekstra liv, glans og silkeblødt hår. Label.m Intensive Mask genopbygger hårets naturlige fugtbalance og elasticitet. Tilfører og bevarer fugten i håret. Indeholder kokumsmør som forsegler skællaget på håret og giver optimal glans. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.
179,00 kr.
79,00 kr.

HH Simonsen Styling Børste

Hårbørsten er velegnet til toupering,frisering og styling.

99,00 kr.

Beaute Pacifique Håndcreme 50 ml

Helt enestående reparerende håndcreme til tør og skadet hud på hænder, og på andre tørre områder. Med ekstra højt indhold af naturlig Squalane. Beaute Pacifique håndcreme virker stærkt fugtighedsopbyggende i mange timer og lægger et depot af creme inde i hudens overflade, som frigøres ved kontakt med vand. Yderst velegnet til pleje af tør og skadet hud som for eksempel ved eksemer og Psoriasis.
149,00 kr.
119,00 kr.