Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Label.m Organic Moisturising Lemongrass Shampoo 200 ml

Mild shampoo til normal og tørt hår. Label.m Organic Moisturising Lemongrass Shampoo tilfører håret ekstra næring og virker beroligende på hår og hårbund. Indeholder organisk certificerede kvædefrø. havreekstrat og jojobaolie. som nærer tørt og beskadiget hår, bevarer fugten i håret, samt har en effektiv fugtgivende effekt. Dufter friskt af lemongrass. Parabenefri og sulfatfri. BEMÆRK at emballagen er sort.
Producent: label.m
Tilgængelighed: 3 på lager
179,00 kr.
59,00 kr.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Label.m Organic Moisturising Lemongrass Conditioner 200 ml

Conditioner til normal og tørt hår. som gennemfugter håret uden at fedte. Label.m Organic Moisturising Lemongrass Conditioner  tilfører håret ekstra næring og virker beroligende på hår og hårbund. Indeholder organisk certificerede kvædefrø. havreekstrat og jojobaolie. som nærer tørt og beskadiget hår, samt har en effektiv fugtgivende effekt. Dufter friskt af lemongrass. Parabenefri og sulfatfri. BEMÆRK at emballagen er hvid.
179,00 kr.
59,00 kr.

Zenz Therapy Beyond Earth Jojoba Clay Wax 75 ml

 Clay Voks som giver et mat og pjusket look. Clay Voks giver volume og ekstra hold i kort hår. Anvendes i tørt hår og er velegnet til alle hårtyper. Zenz Therapy Beyond Earth Jojoba Clay voks tilfører håret næring fra hvid kinesisk ler samt plejende økologiske planteolier.

192,00 kr.

Zenz Therapy Organic Treatment OrangeLavender Oil 100 ml

Olie til hår, hud og sind som er 100% øklolgisk. Zenz Therapy Organic Treatment OrangeLavender Oil genskaber den naturlige balance i hår og hårbund. Er fugtighedsbevarende og genopbyggende på håret. Olien er god til pleje af slidte hårspidser. En blødgørende og fugtgivende olie for både håret og huden. Passer til alle hår- og hudtyper. Har en blid duft af citrus og lavendel.

298,00 kr.

Zenz Therapy 7 Seconds Therapy Leave-In Conditioner 150 ml

Conditioner som ikke skal skylles ud. Zenz Therapy 7 Seconds Therapy Leave-In Conditioner gør håret blødt, mere glansfuldt og er antistatisk. Beskytter håret mod varme fra føn og glattejern, samt har UV-beskyttelse. Velegnet til alle hårtyper og til hår som har let til at filtre. Indeholder økologisk grøn te ekstrat, ærteprotein og vitamin B5. Produktet er 100% vegansk. og uden parabener, 

198,00 kr.