Label.m Sea Salt Spray 200 ml

Tilgængelighed: 12 på lager
179,00 kr.
79,00 kr.

Saltvandsspray som giver beach look på få sekunder. Saltvandsspray som giver et pjusket look og et mat finish. Denne saltvandsspray er tilsat en eksklusiv cocktail af havtang

Producent: label.m

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

d:fi d:sculpt voks 75g

Hårvoks med stærk hold og mat finish. Anbefales til kort hår og kan anvendes i fugtigt og tørt hår. Denne hårvoks indeholder bivoks som forhindre håret i at udtørre.

145,00 kr.
99,00 kr.

Maria Nila Minerals Shale Strong Styling Wax 100 ml

Stylingvoks til kort hår. Maria Nila Minerals Shale Strong Styling Wax giver medium shine og et kraftigt hold på 4 ud af 5 til håret. Den kan anvendes i både fugtigt og tørt hår. Denne hårvoks er 100% veganisk. fri for parabener og sulfater

189,00 kr.
149,00 kr.

3 stk HH Simonsen Brown Matte Wax 3x90 ml

HH Simonsen Brown Matte er en vandbaseret voks, som giver et mat look og et ultimativt hold hele dagen, uden at fedte håret. Voksen er tilsat plejende æteriske olier, som gør, at håret ikke udtørrer. Brown Matte kan anvendes alene eller i kombination med HH simonsen Blue Extreme Wax eller Gray Mud. Anvend i tørt eller håndklædetørt hår. Voksen er vandbaseret, og derfor nem at vaske ud af håret.
447,00 kr.
225,00 kr.

Beaute Pacifique Øjen make-up fjerner 50 ml

Øjen make-up fjerner fra Beaute Pacifique fjerner blidt og effektivt øjen make-up. Fjerner også vandfast mascara, uden at irritere de sarte øjenomgivelser. Denne øjen make-up fjerner er uden parfume og oliefri så den er velegnet til brugere af kontaktlinser. Beaute Pacifique Øjen mke-up fjerner genstridige produktrester ugen at irritere huden.
105,00 kr.