Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Living Proof

I Living Proof hårprodukter anvendes en patenteret teknologi der gør at du får et synligt sundere hår og en frisure som holder. Produkterne er uden parabener, sulfater og silikoner. Living Proof består af shampoo, conditioner og stylingprodukter som er inddelt i serier. Serien Perfekt Hair Day er til alle hårtyper som mangler pleje for at bevare et smukt og sundt hår. Full er til fint hår og giver volume samt får håret til at holde længere. Restore plejer, genopretter hårets vitalitet og styrker et hår som er skadet af farve eller styling. No Frizz er til kraftigt hår og til krøller som kruser. Curl serien definerer og giver kontrol til krøllerne, samt fremmer krølstrukturen. Timeless udsætter og bekæmper ældningstegn. Living Proof Styling produkter findes som mousse, olie. hårvoks, stylingcremer til volume og varmebsekyttelse samt to unikke produkter Dry Volume Blast og Dry Shampoo.

Living Proof Vælg 2 stk spar 20%
Living Proof Vælg 3 stk ell. flere spar 30%
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Living Proof Amp2 Instant Mist 57 gram

Stylingcreme som kan anvendes til alle hårtyper. Living Proof Amp2 Instant Mist giver volume  og et fleksibelt hold til håret. Stylingcremen er bygget op på det volumegivende molekyle PBAE. Produktet kan restyles i op til 48 timer. Anvendes i tørt hår og påfør lidt ad gangen. Er til både kort og længere hår. Modvirker fladt og livløst hår. 

208,00 kr.

Living Proof Control Hairspray 249 ml

Hårlak der giver hold, som varer hele dagen. Living Proof Control Hairspray giver et stærkt hold, uden at tynge eller klistre håret. Den er velegnet til alle hårtyper og giver bevægelsesfrihed i håret. Tilfører glans til håret.  Anvendes i tørt hår. 

208,00 kr.

Living Proof Curl Detangling Rinse 340 ml

Fugtgivende og vandaktiverende gelligende lotion som er til krøllet hår efter hårvask. Living Proof Curl Detangling Rinse indeholder castor-olie som plejer. giver glans og gør håret silkeblødt. Denne lotion tilfører meget fugt til krøllerne og gør krøllerne krusfrie. Produktet er bygget op på OFPMA molekyler. Anvendes efter hårvask med Living Proof Curl Conditioning Wash, i stedet for conditioner 

208,00 kr.

Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse 179 ml

Mousse til håret med let conditioner effekt, som fremhæver krøllerne. Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse er med plejeeffekt og et hold så krøllestrukturen bevares. Denne hårmousse anvendes i fugtigt hår. Opnå maks krølleeffekt ved at tørre krøllerne med en føn, hvor der er påsat en softstyler. Er med varmebeskyttelse med op til 230 grader.  

208,00 kr.

Living Proof Flex Shaping Hairspray 246 ml

Hårspray som kan anvendes i fugtigt hår som styling eller i tørt hår som afslutning af frisuren. Living Proof Flex Shaping Hairspray har et medium hold og er velegnet til alle hårtyper. Produktet er med varmebeskyttelse op til 210 grader.  

208,00 kr.

Living Proof Full Conditioner 236 ml

Let conditioner til fint hår som udglatter og plejer uden at gøre håret tungt. Living Proof Full Conditioner gør håret blødt, glansfuldt og giver volume, så håret føles tykt. Produktet er baseret på OFPMA molekyle som virker aktivt på hårets overflade. Danner en usynlig hinde om håret som beskytter mod fugt og afviser snavs så håret føles renere i længere tid. Fri for silikone og parabener.

208,00 kr.

Living Proof Full Dry Volume Blast 238 ml

En spray som øjeblikkelig booster volume og tekstur i fint, flat og normalt hår. Living Proof Full Dry Volume Blast giver et voluminøst og langvarigt resultat i tørt hår. ETAS molekyler og aktive ingredienser giver en større vægtløshed og langtidsholbar volume. Spray produktet i tørt hår fra hårbund og ud i hårlængderne. Indeholder ingen parabener, olie eller silikoner. Ryst flasken inden brug.  

208,00 kr.

Living Proof Full Root Lift 163 ml

Fønspray til fint og fladt hår som giver fylde fra bund til spids. Living Proof Full Root Lift aktiveres ved varme fra føn og er varmebeskyttende. Denne spray booster håret ved rødderne, uden at gøre håret stift og klæbrigt, men giver et naturligt løft. Gør håret holdbart hele dagen. Indeholder castorolie som tilfører håret pleje. Er fri for parabener. Anvendes i fugtigt hår.

208,00 kr.

Living Proof Full Shampoo 236 ml

Shampoo som giver en naturlig fylde til fint og sart hår, samt mildt renser håret for snavs, olie og produktrester. Living Proof Full Shampoo er baseret på molekyle OFPMA som giver et sundt hår og en usynlig hinde på hårstrået, samt afviser snavs, olie og produktrester, så håret forbliver renere i længere tid. Denne shampoo tilfører glans og styrke til håret samt er fri for sulfater og parabener. 

208,00 kr.

Living Proof Full Thickening Cream 109 ml

En letvægts styling creme til fint hår, som virker plejende og giver en holdbar volume. Living Proof Full Thickening Cream med patenterede molekyle OFPMA som lægger sig om hvert hårstrå og skaber et fyldigere hår. Cremen skal aktiveres ved varme fra føntørre. Er fri for parabener, olie og silikone.

208,00 kr.

Living Proof Full Thickening Mousse 149 ml

En letvægt styling mousse til fint hår, der giver et fleksibelt hold og volume, som hloder længe. Living Proof Full Thickening Mousse lægger sig om hårstrået og skaber fyldigere hår, ved hjælp af patenterede molekyler. Denne hårskum gør ikke håret stift og giver et naturligt hold. Anvend produktet i fugtigt hår og føn håret eller lad det lufttørre. Indeholder ikke parabener eller silikone.

208,00 kr.

Living Proof No Frizz Conditioner 236 ml

Conditioner til hår som har tendens til at kruse. Living Proof No Frizz Conditioner plejer, blødgør, styrker og giver glans til håret. Den danner en tynd hinde på håret som beskytter mod fugtighed og reducerer krus på hårstrået. Denne Conditioner gør ikke håret tungt. Produktet indeholder ikke silikoner. 

208,00 kr.