Living Proof Amp2 Instant Mist 57 gram

Tilgængelighed: Ikke på lager
2 stk -20%
3 stk -30%
208,00 kr.
Stylingcreme som kan anvendes til alle hårtyper. Living Proof Amp2 Instant Mist giver volume og et fleksibelt hold til håret. Stylingcremen er bygget op på det volumegivende molekyle PBAE. Produktet kan restyles i op til 48 timer. Anvendes i tørt hår og påfør lidt ad gangen. Er til både kort og længere hår. Modvirker fladt og livløst hår.
Producent: Living Proof

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

BjÖRK AG Silver Shampoo 300 ml

En sulfatfri og parabenefri shampoo til blond hår. BjÖRK AG Silver Shampoo med violet pigment og blåbærekstrakt, som modvirker gyldne nuancer i blond hår. Denne shampoo styrker hårets struktur, beroliger hårbunden og tilfører glans. Hårproduktet er vegansk og miljøvenligt.
169,00 kr.
149,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Volume Up 250 ml

Volume Booster Spray  giver fylde til håret   og frisker frisuren op. Schwarzkopf Osis+ Volume Up anvendes i tørt hår for at give en langtidsholdbar  volume i håret, uden at gå på kompromis med hårets naturlige bevægelse. Spray fra 30 cm afstand og arbejd produktet ind i tørt hår. Spray lidt ad gangen. Produktet har et medium hold på 2 ud af 4

149,00 kr.
99,00 kr.

Living Proof Perfect Hair Day Shampoo 236 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Shampoo til alle hårtyper som har brug for fugt, volume og styrke, Living Proof Perfect Hair Day Shampoo holder håret rent i længere tid, så det ikke skal vaskes så ofte. Dette skyldes det patenterede molekyle OFPMA som danner en usynlig ultrelet hinde om hver hårstrå, så fedt og snavs ikke ligger sig på håret. Fri for parabener, sulfater og silikone. Afslut med Perfect hair Day Conditioner.
208,00 kr.

Living Proof Perfect Hair Day Conditioner 236 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Vægtløs Conditioner som som forbedre hårets kvalitit på sigt. Living Proof Perfect Hair Day Conditioner fugter. blødgør og giver glans til håret. Denne conditioner plejer og gør håret mere brudstærkt, så knækket hår reduceres betydeligt. Produktet er fri for silikone og parabener.
208,00 kr.