Living Proof Curl Detangling Rinse 340 ml

Tilgængelighed: 4 på lager
208,00 kr.
125,00 kr.
Fugtgivende og vandaktiverende gelligende lotion som er til krøllet hår efter hårvask. Living Proof Curl Detangling Rinse indeholder castor-olie som plejer. giver glans og gør håret silkeblødt. Denne lotion tilfører meget fugt til krøllerne og gør krøllerne krusfrie. Produktet er bygget op på OFPMA molekyler. Anvendes efter hårvask med Living Proof Curl Conditioning Wash, i stedet for conditioner
Producent: Living Proof

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Living Proof Color Care Whipped Glaze Dark 145 ml

En silkeblød hårmousse der intensiverer den mørkere farve i håret og midlertidigt afsætter kolde farvepigmenter på håret. Minimerer uønskede varme komplementære nuancer, som kan forekomme i et mørkere hår fra tonehøjden 6 og mørkere. Living Proof Color Care Whipped Glaze Dark efterlader håret i markant bedre tilstand, blankere og blødere.
208,00 kr.
125,00 kr.

Orofluido Elixir Olie 100ml

Orofluido Beauty Elixir er en ekstrem lækker hårolie, som vil tilføre enhver hårtype en fantastisk flot glans og silkeblødt hår. Indeholder arganolie som plejer håret, hørfrøolie som tilfører fugt til håret og cyperusolie som blødgør og giver glans til håret. Olien dufter himmelsk af ambre kombineret med et strejf af vanille. Dette produkt kan også anvendes til huden i stedet for bodylotion.
209,00 kr.
149,00 kr.

Living Proof Restore Mask Treatment 227 gram

Hårkur til tørt og skadet hår. Living Proof Restore Mask Treatment reparerer hårstrået og beskytter mod skade. Håret bliver stærkt, blødt og glansfuldt samt let at frisere ud. Denne hårkur genopbygger og beskytter hårstrået mod brud helt op til 9 gange. Den gør ikke håret tungt. Anvendes i fugtigt hår og lad kuren trække i 5 min. Skyl ud. Efterbehandling anbefales Living Proof Perfecting Spray.
248,00 kr.
175,00 kr.

Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse 179 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Mousse til håret med let conditioner effekt, som fremhæver krøllerne. Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse er med plejeeffekt og et hold så krøllestrukturen bevares. Denne hårmousse anvendes i fugtigt hår. Opnå maks krølleeffekt ved at tørre krøllerne med en føn, hvor der er påsat en softstyler. Er med varmebeskyttelse med op til 230 grader.
208,00 kr.