Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse 179 ml

Tilgængelighed: 3 på lager
2 stk -20%
3 stk -30%
208,00 kr.
Mousse til håret med let conditioner effekt, som fremhæver krøllerne. Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse er med plejeeffekt og et hold så krøllestrukturen bevares. Denne hårmousse anvendes i fugtigt hår. Opnå maks krølleeffekt ved at tørre krøllerne med en føn, hvor der er påsat en softstyler. Er med varmebeskyttelse med op til 230 grader.
Producent: Living Proof

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Zenz Therapy Curl Defining Cream Rosehip 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Anti-frizz krøllecreme som skaber spændstige krøller. Zenz Therapy Curl Defining Cream Rosehip fremmer krøl og mindsker krus.  Denne krøllecreme skaber forbedret hold uden at håret bliver stift. Har en let cremet konsitens. Indeholder hybenolie og antioxidanter. Dufter let af alpeviol og liljekonval. Anvendes i nyvasket fugtigt hår.

198,00 kr.

Zenz Therapy 7 Seconds Therapy Leave-In Conditioner 150 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Conditioner som ikke skal skylles ud. Zenz Therapy 7 Seconds Therapy Leave-In Conditioner gør håret blødt, mere glansfuldt og er antistatisk. Beskytter håret mod varme fra føn og glattejern, samt har UV-beskyttelse. Velegnet til alle hårtyper og til hår som har let til at filtre. Indeholder økologisk grøn te ekstrat, ærteprotein og vitamin B5. Produktet er 100% vegansk. og uden parabener,

198,00 kr.

Living Proof Restore Mask Treatment 227 gram

2 stk -20%
3 stk -30%
Hårkur til tørt og skadet hår. Living Proof Restore Mask Treatment reparerer hårstrået og beskytter mod skade. Håret bliver stærkt, blødt og glansfuldt samt let at frisere ud. Denne hårkur genopbygger og beskytter hårstrået mod brud helt op til 9 gange. Den gør ikke håret tungt. Anvendes i fugtigt hår og lad kuren trække i 5 min. Skyl ud. Efterbehandling anbefales Living Proof Perfecting Spray.
248,00 kr.

Living Proof Curl Detangling Rinse 340 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Fugtgivende og vandaktiverende gelligende lotion som er til krøllet hår efter hårvask. Living Proof Curl Detangling Rinse indeholder castor-olie som plejer. giver glans og gør håret silkeblødt. Denne lotion tilfører meget fugt til krøllerne og gør krøllerne krusfrie. Produktet er bygget op på OFPMA molekyler. Anvendes efter hårvask med Living Proof Curl Conditioning Wash, i stedet for conditioner
208,00 kr.