Living Proof No Frizz Humidity Shield 188 ml

Tilgængelighed: 2 på lager
2 stk -20%
3 stk -30%
208,00 kr.
En vægtløs spray som kan anvendes til langt de fleste hårtyper. Living Proof No Frizz Humidity Shield beskytter mod fugt op til 6 gange. Produktet har indbygget varmebeskyttelse med op til 230 grader. Anvendes i tørt hår inden brug af glattejern, eller som afsluttende beskyttelse mod fugtighed på frisuren. Denne spray gør ikke håret tungt.
Producent: Living Proof

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Living Proof No Frizz Shampoo 236 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Mild shampoo til hår som har tendens til at kruse. Living Proof No Frizz Shampoo plejer og modvirker kruset hår. Denne shampoo er skabt med OFPMA molekyle som skaber en usynlig hinde på håret, så snavs og fedt bliver afvist på hårstrået. Derved forbliver håret renere i længere tid. Den beskytter mod fugt og reducerer kruset hår. Produkter indeholder ingen sulfater. parabener eller silikoner.
208,00 kr.

Living Proof No Frizz Conditioner 236 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Conditioner til hår som har tendens til at kruse. Living Proof No Frizz Conditioner plejer, blødgør, styrker og giver glans til håret. Den danner en tynd hinde på håret som beskytter mod fugtighed og reducerer krus på hårstrået. Denne Conditioner gør ikke håret tungt. Produktet indeholder ikke silikoner.
208,00 kr.

Living Proof No Frizz Weightless Spray 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Udglattende styling Spray til fint kruset hår. Living Proof No Frizz Weightless Spray modvirker krus ved at blokere mod fugt. Den udglatter hvert hårstrå og giver en naturlig fylde. Indeholder Healthy Hair molskyle (OPFMA) Spray produktet i fugtigt hår fra bund til spids for at oprette et smukt hår uden krus. Er også velegnet til farvet og kemisk behandlet hår.
248,00 kr.

Organic Hairspa Blonde Shampoo 250 ml

Silver Shampoo med violette og kolde pigmenter som fjerner uønsket gyldne nuancer i håret. Organic Hairspa Blonde Shampoo til gråt, blond og farvet hår. Denne Shampoo indeholder honningekstrakt, jojobaolie og aloe vera som plejer og beskytter håret.
208,00 kr.
168,00 kr.