Living Proof Perfect Hair Day Conditioner 236 ml

Tilgængelighed: 3 på lager
2 stk -20%
3 stk -30%
208,00 kr.
Vægtløs Conditioner som som forbedre hårets kvalitit på sigt. Living Proof Perfect Hair Day Conditioner fugter. blødgør og giver glans til håret. Denne conditioner plejer og gør håret mere brudstærkt, så knækket hår reduceres betydeligt. Produktet er fri for silikone og parabener.
Producent: Living Proof

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Living Proof Perfect Hair Day Shampoo 236 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Shampoo til alle hårtyper som har brug for fugt, volume og styrke, Living Proof Perfect Hair Day Shampoo holder håret rent i længere tid, så det ikke skal vaskes så ofte. Dette skyldes det patenterede molekyle OFPMA som danner en usynlig ultrelet hinde om hver hårstrå, så fedt og snavs ikke ligger sig på håret. Fri for parabener, sulfater og silikone. Afslut med Perfect hair Day Conditioner.
208,00 kr.

Living Proof Full Thickening Cream 109 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
En letvægts styling creme til fint hår, som virker plejende og giver en holdbar volume. Living Proof Full Thickening Cream med patenterede molekyle OFPMA som lægger sig om hvert hårstrå og skaber et fyldigere hår. Cremen skal aktiveres ved varme fra føntørre. Er fri for parabener, olie og silikone.
208,00 kr.

Living Proof Full Dry Volume Blast 238 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
En spray som øjeblikkelig booster volume og tekstur i fint, flat og normalt hår. Living Proof Full Dry Volume Blast giver et voluminøst og langvarigt resultat i tørt hår. ETAS molekyler og aktive ingredienser giver en større vægtløshed og langtidsholbar volume. Spray produktet i tørt hår fra hårbund og ud i hårlængderne. Indeholder ingen parabener, olie eller silikoner. Ryst flasken inden brug.
208,00 kr.

Living Proof Restore Mask Treatment 227 gram

2 stk -20%
3 stk -30%
Hårkur til tørt og skadet hår. Living Proof Restore Mask Treatment reparerer hårstrået og beskytter mod skade. Håret bliver stærkt, blødt og glansfuldt samt let at frisere ud. Denne hårkur genopbygger og beskytter hårstrået mod brud helt op til 9 gange. Den gør ikke håret tungt. Anvendes i fugtigt hår og lad kuren trække i 5 min. Skyl ud. Efterbehandling anbefales Living Proof Perfecting Spray.
248,00 kr.