Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Living Proof Perfect Hair Day Shampoo 236 ml

Shampoo til alle hårtyper som har brug for fugt, volume og styrke,  Living Proof Perfect Hair Day Shampoo holder håret rent i længere tid, så det ikke skal vaskes så ofte. Dette skyldes det patenterede molekyle OFPMA som danner en usynlig ultrelet hinde om hver hårstrå, så fedt og snavs ikke ligger sig på håret. Fri for parabener, sulfater og silikone. Afslut med  Perfect hair Day Conditioner. 

Living Proof Vælg 2 stk spar 20%
Living Proof Vælg 3 stk ell. flere spar 30%
Producent: Living Proof
Tilgængelighed: 9 på lager
208,00 kr.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Living Proof Perfect Hair Day Conditioner 236 ml

Vægtløs Conditioner som som forbedre hårets kvalitit på sigt. Living Proof Perfect Hair Day Conditioner fugter. blødgør og giver glans til håret. Denne conditioner plejer og gør håret mere brudstærkt, så knækket hår reduceres betydeligt. Produktet er fri for silikone og parabener.

208,00 kr.

Living Proof Restore Mask Treatment 227 gram

Hårkur til tørt og skadet hår. Living Proof Restore Mask Treatment reparerer hårstrået og beskytter mod skade. Håret bliver stærkt, blødt og glansfuldt samt let at frisere ud. Denne hårkur genopbygger og beskytter hårstrået mod brud helt op til 9 gange. Den gør ikke håret tungt. Anvendes i fugtigt hår og lad kuren trække i 5 min. Skyl ud.  Efterbehandling anbefales Living Proof Perfecting Spray.
248,00 kr.

Living Proof Perfekt Hair Day Dry Shampoo 198 ml

Tørshampoo til de dage hvor hårvasken springes over. Living Proof Perfekt Hair Day Dry Shampoo fjerner olie, snavs og lugt på håret, samt giver en frisk duft og en ren fornemmelse. Anvendes til alle hårtyper og efterlader ingen synlige produktrester. Produktet anvendes i tørt hår. Indeholder ingen parabener. 

208,00 kr.

Living Proof Amp2 Instant Mist 57 gram

Stylingcreme som kan anvendes til alle hårtyper. Living Proof Amp2 Instant Mist giver volume  og et fleksibelt hold til håret. Stylingcremen er bygget op på det volumegivende molekyle PBAE. Produktet kan restyles i op til 48 timer. Anvendes i tørt hår og påfør lidt ad gangen. Er til både kort og længere hår. Modvirker fladt og livløst hår. 

208,00 kr.