M2 Beautè

Få smukke og forførende bryn og vipper med M2 Beautè.  Ønsker du  fyldige, lange og kraftige vipper, så er M2 Beauty Eyelash Serum noget for dig. M2 Beautè Eyezone Condition Care Complex er en plejende balsam som plejer og beskytter dine vipper og bryn. Få fyldige og kraftige øjenbryn med M2 Beautè Eyebrow Renewing Serum. Prøv denne 3 Looks Black Mascara med 3 fleksible børstehoveder, som giver dem den mest intense sorte farve til dine vipper.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

M2 Beautè Eyezone Condition Care Complex 8ml

Denne innovative og plejende balsam plejer og beskytter dine vipper og bryn. Udover at pleje og beskytte, så øger den også effektiviteten og virkningen på M2 Beaute Lashes Eyelash Activating Serum og M2 Beaute Eyebrow Renewing Serum. Den indeholder aktive ingredienser som acaibær, som i en kombination med peptidkomplekser giver dig sunde og skinnende vipper og bryn. 

390,00 kr.
265,00 kr.

M2 Beautè 3 Looks Black Nano Mascara

Denne Mascara har en særlig nærende virkning og en imponerende effekt. Takket være moderne nanoteknologi får du de fyldigste øjenvipper. M2 Beaute 3 Looks Black Mascara  plejer dine øjenvipper og giver dem den mest intense sorte farve. Med de tre fleksible børster kan du skabe dit individuelle look med den type mascarabørste, som du foretrækker.

299,00 kr.
249,00 kr.

M2 Beautè Lashes Eyelash Activating Serum 5ml

Anvendes til korte og svækkede, øjenvipper, der ingen volume har. Ønsker du af få fyldige, lange, kraftige og volumiøse vipper, så er M2 Beauty Eyelash Serum noget for dig.  Dette mirakelmiddel øger aktivt din naturlig hårvækst på dine øjenlåg ved hjælp af et MDN-kompleks og B7 vitamin, så dine vipper bliver både længere og mere fyldige. Ved daglig påførsel på dine vipper, vil du se en forandring efter 6-8 uger.

999,00 kr.
799,00 kr.

M2 Beautè Eyebrow Renewing Serum 5ml

Anvendes til tynde og svækkede øjenbryn.  M2 Beauty Eyebrow Serum gør øjenbryn fyldige og kraftige.
Dette mirakelmiddel øger aktivt din naturlig hårvækst i dine øjenbryn ved hjælp af et MDN-kompleks. 
Ved daglig påførsel på dine bryn, vil du se en forandring efter 4-6 uger. 

1.040,00 kr.
899,00 kr.

M2 Beautè Ultra Pure Solutions Oil Free Make Up Fjerner 150 ml

 De sarte øjenomgivelser har behov for særlig pleje. Derfor har M2 Beauté udviklet Oil Free Make Up Remover. Den forbereder effektivt og skånsomt huden og øjenvipperne på en ensartet anvendelse og optimal absorption af M2 Beautés aktive sera. Den milde aktive formel giver dig balancerende pleje og fornyelse af huden. Den renser grundigt og efterlader ingen olie-agtig film. 
Den unikke fedt-fri formel i produktet garanterer dig optimal og skånsom afrensning og pleje, samt sætter en stopper for ubehagelige hævelser og tilstoppede porer. En innovativ makeupfjerner, som forbereder effekten af efterfølgende pleje- og skønhedsprodukter.

250,00 kr.

M2 Beaute High Precision Eyelash Comb

Denne smarte og innovative øjenvippe kam er uundværlig i din daglige makeuprutine. M2 Beute High Precision Eyelash Comb med ergonomiske håndtag, så det er nemt at style dine vipper med en perfekt kurve og et perfekt finish, hvor dine vipper er adskilte og fremstår perfekte.
199,00 kr.

M2 Beautè - Bryn og Vipper

Med de aktive sera fra M2 Beauté får du nye muligheder for at gøre noget ekstra ud af dine øjenomgivelser og udnytte dit fulde skønhedspotentiale. De aktiverende sera styrker dine øjenvipper og øjenbryn og stimulerer naturligt deres vækst. Den plejende conditioner tilfører intensiv pleje og giver et defineret udseende med en silkeagtig glans. Prøv det selv og du vil se, hvad sunde, glamourøse øjenvipper kan gøre for dit udseende!

Succeskonceptet bag de effektive produkter fra M2 Beauté bygger på nyeste opdagelser fra videnskabelig forskning. Disse danner grundlag for udviklingen af innovative, meget effektive kombinationer af aktive ingredienser, som udnytter alle muligheder for at optimere det naturlige udseende maksimalt – det ideelle alternativ til traditionelle plejende eller sågar invasive behandlingsmetoder.

Det omfattende sortiment af regenererende produkter fra M2 Beauté fuldender det individuelle, daglige plejeritual og medfører dokumenterbart overbevisende og synlige resultater – uanset alder. M2 Beauté opfylder i sit virke til enhver tid de højeste kvalitetskrav: Alle produkter testes i studier udført af internationalt anerkendte laboratorier for deres effektive virkning og dermatologiske kompatibilitet.