Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

M2 Beautè 3 Looks Black Nano Mascara

Denne Mascara har en særlig nærende virkning og en imponerende effekt. Takket være moderne nanoteknologi får du de fyldigste øjenvipper. M2 Beaute 3 Looks Black Mascara  plejer dine øjenvipper og giver dem den mest intense sorte farve. Med de tre fleksible børster kan du skabe dit individuelle look med den type mascarabørste, som du foretrækker.

Producent: M2 Beautè
Tilgængelighed: 2 på lager
299,00 kr.
249,00 kr.

3 looks Black Nano Mascara

Anvendelse: 

De tre forskellige styling børster kan hurtigt og nemt udskiftes takket være det innovative, specialudviklede plug-in system. Løsn hætten, sæt den børste, du har valgt i beholderen, og drej hætten igen. Når du åbner din mascara, sidder børsten perfekt og klar til brug, og du kan skabe dit ønskede look. Hvis du vil bruge én af de andre børster, skal du blot fjerne børsten fra låget og erstatte den med én af de to andre børster som beskrevet.

Kunder der har købt denne vare købte også

Neccin Sensitive Balance Shampoo no 4 3x250 ml

Mild og plejende shampoo som modvirker skæl, kløe, irritation, tørhed og rødme i hovedbunden. Farvebeskyttende shanpoo og er derfor velegnet til farvet hår. Neccin Sensitive Balance Shampoo med silkeprotein gør håret glansfuldt og naturligt blødt. Neccin Shampoo er uden sulfater og parabener.  Husk at ryste flasken før brug.
507,00 kr.
357,00 kr.

M2 Beautè Eyezone Condition Care Complex 8ml

Denne innovative og plejende balsam plejer og beskytter dine vipper og bryn. Udover at pleje og beskytte, så øger den også effektiviteten og virkningen på M2 Beaute Lashes Eyelash Activating Serum og M2 Beaute Eyebrow Renewing Serum. Den indeholder aktive ingredienser som acaibær, som i en kombination med peptidkomplekser giver dig sunde og skinnende vipper og bryn. 

390,00 kr.
299,00 kr.

M2 Beautè Lashes Eyelash Activating Serum 5ml

Anvendes til korte og svækkede, øjenvipper, der ingen volume har. Ønsker du af få fyldige, lange, kraftige og volumiøse vipper, så er M2 Beauty Eyelash Serum noget for dig.  Dette mirakelmiddel øger aktivt din naturlig hårvækst på dine øjenlåg ved hjælp af et MDN-kompleks og B7 vitamin, så dine vipper bliver både længere og mere fyldige. Ved daglig påførsel på dine vipper, vil du se en forandring efter 6-8 uger.

999,00 kr.
799,00 kr.