M2 Beautè Eyezone Condition Care Complex 8ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
390,00 kr.
265,00 kr.

Denne innovative og plejende balsam plejer og beskytter dine vipper og bryn. Udover at pleje og beskytte, så øger den også effektiviteten og virkningen på M2 Beaute Lashes Eyelash Activating Serum og M2 Beaute Eyebrow Renewing Serum. Den indeholder aktive ingredienser som acaibær, som i en kombination med peptidkomplekser giver dig sunde og skinnende vipper og bryn. 

Producent: M2 Beautè

M2 Beautè

Anvendelse: Påfør på rene, makeupfrie og tørre bryn og vipper morgen og aften. Om morgenen fungerer produktet som en beskyttende base under din mascara og makeup. Om natten fungerer produktet som den ekstra pleje til dine bryn og vipper mens du sover.

Kunder der har købt denne vare købte også

M2 Beautè Lashes Eyelash Activating Serum 5ml

Anvendes til korte og svækkede, øjenvipper, der ingen volume har. Ønsker du af få fyldige, lange, kraftige og volumiøse vipper, så er M2 Beauty Eyelash Serum noget for dig.  Dette mirakelmiddel øger aktivt din naturlig hårvækst på dine øjenlåg ved hjælp af et MDN-kompleks og B7 vitamin, så dine vipper bliver både længere og mere fyldige. Ved daglig påførsel på dine vipper, vil du se en forandring efter 6-8 uger.

999,00 kr.
799,00 kr.

M2 Beautè 3 Looks Black Nano Mascara

Denne Mascara har en særlig nærende virkning og en imponerende effekt. Takket være moderne nanoteknologi får du de fyldigste øjenvipper. M2 Beaute 3 Looks Black Mascara  plejer dine øjenvipper og giver dem den mest intense sorte farve. Med de tre fleksible børster kan du skabe dit individuelle look med den type mascarabørste, som du foretrækker.

299,00 kr.
249,00 kr.