Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

M2 Beautè Ultra Pure Solutions Oil Free Make Up Fjerner 150 ml

 De sarte øjenomgivelser har behov for særlig pleje. Derfor har M2 Beauté udviklet Oil Free Make Up Remover. Den forbereder effektivt og skånsomt huden og øjenvipperne på en ensartet anvendelse og optimal absorption af M2 Beautés aktive sera. Den milde aktive formel giver dig balancerende pleje og fornyelse af huden. Den renser grundigt og efterlader ingen olie-agtig film. 
Den unikke fedt-fri formel i produktet garanterer dig optimal og skånsom afrensning og pleje, samt sætter en stopper for ubehagelige hævelser og tilstoppede porer. En innovativ makeupfjerner, som forbereder effekten af efterfølgende pleje- og skønhedsprodukter.

Producent: M2 Beautè
Tilgængelighed: 5 på lager
250,00 kr.

Oil Free Make Up Remover

Makeup-fjerneren anvendes om aftenen til afrensning af ansigts- og øjenomgivelserne for at understøtte det aktive serums virkning fuldt ud. Produktet påføres på vatrondeller, som lægges på området omkring øjnene og føres derefter hen over huden med bløde bevægelser, indtil al makeuppen er fjernet. Derefter renses hele ansigtet. Skyl om nødvendigt efter med vand. M2 Beautè Oil-free make-up Remover renser ikke bare øjenomgivelserne mildt og effektivt men hele dit ansigt. Produktet kan skummes op med en lille smule vand og anvendes som en herlig emulsion til hele ansigtet. Din hud efterlades velplejet, blød og smidig.