Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Mærker

Der er 764 varer.

Mærker

Her kan du købe hårprodukter og hudplejeprodukter af mærker som american Crew som er en herreserie. Beaute Pacifique er en dansk hudplejeserie. Frisørens Vital System er hårprodukter uden parfume, parbener og farvestoffer, Zenz Therapy er en økologisk hårplejeserie med aromaterapeutiske duftstoffer. Ce-Ce er svanemærket stylingprodukter. Kids er hårprodukter til børn, Stort udvalg af hårprodukter fra Paul Mitchell, Gold Haircare, Label.m, Orofluido, Revlon og Maria Nila. Glattejern, føntører, krøllejern og hårbørster findes mærker fra HH Simonsen og Diva. Af hårfarver fører vi mærker som Easi Water Colour, Tints of Nature økologiske hårfarver og hårfarver fra Schwarzkopf Igora Vibrance.   

Underkategorier

 • American Crew
  American Crew American Crew er en eksklusiv hårpleje, hudpleje og stylingserie som specielt henvender sig til mænd. Alle Crew produkter indeholder plejende ingredienser og har en fantastisk maskulin duft.Skab et moderne herrehår og et maskulint look med American Crew styling produkter. De mest populære er Crew Fiber Voks og Crew Forming Cream.American Crew Shampoo renser mildt og tilfører fugt, samt plejer hår og hovedbund.Gør dine daglige ritualer til en oplevelse med American Crew Moisturizing Shave Cream eller Precision Shave Gel efterfulgt af den fugtgivende aftershave lotion - Post Shave Cooling Lotion.    
 • Beaute Pacifique Hudpleje
  Beaute Pacifique Hudpleje Spar op til 20% på  Beaute Pacifique hudplejeprodukter. Her finder du renseprodukter til ansigtet som rensemælk, rensevand og tonic. Prøv den populære Paradoxe Serie, eller D-FORCE dagcreme og bodylotion. Minimerer fine linier og rynker med Beaute Pacifique fugtmaske. Dagcreme med anti-age effekt eller den oliefrie dagcreme. Creme Matamorphique natcreme eller super3 booster som genopbygger ansigthuden når du sover.Øjencreme med anti-age vitamin A-effekt.Til kroppen findes en ekstra mild badegele samt hudolie og bodylotion.  En fantastisk biologisk virkende roll-on deodorant som er parfumefri. STAY solcremer har en faktor 30 og er meget fugtgivende for huden.Plej hænderne med Beaute Pacifique reparerende og blødgørende håndcreme.Danske hudplejeprodukter i verdensklasse. Beaute Pacifique er en dansk hudplejeserie i verdensklasse, som virker effektivt på aldersforandringer og solskader. Dokumentation af produkterne fra kundernes egen hud, er slået så godt an at Beaute Pacifique nu sælges i lande i alle 5 verdensdele .Beaute Pacifique blev grundlagt i1997 og i dag blevet til næsten 50 forskellige hudplejeprodukter. Det er jo ikke uden grund at Beaute Pacifique hudpleje bliver kaldt for skønhedspleje med stor effekt.
 • CE-CE Svanemærket
  CE-CE Svanemærket CE-CE Svanemærket Stylingprodukter er milde hårprodukter af høj kvalitet og uden allergifremkaldende samt hormonforstyrende stoffer. Stylingprodukterne indeholder ingen konserveringsmidler eller sundhedsskadelige stoffer.CE-CE Svanemærket Stylingprodukter findes som Hair Mousse,Saltvandsspray,Stylingspray,Hairspray Wet Gel og Hair Cream Pommade.Er du miljøbevidst,så vælg CE-CE Svanemærket Stylingprodukter,hvor indhold og emballage er nedbrydelig i naturen.
 • d:fi
  d:fi d:fi  er nogle af de mest populære hårvoks blandt de unge og voksne. Her er der virkelig muligheder for at skabe unikke frisure. De 100% vandopløseiige vokse findes i 3 udgaver. d:struct molding cream med medium hold. d:fi extreme hold cream med meget stærkt hold og d:sculp med stærkt hold. Her har du muligheden for at style og kreere håret lige som du ønsker det.
 • Easi Water Colour
  Easi Water Colour Easi Water Colour er en naturhårfarve som er uden duft,uden ammoniak og brintoverilte.Hårfarven har en holdbarhed på ca.4-6 uger.Med Easi Water Colour hårfarve opnås et sundt, glansfuldt og volumegivende hår. Hårfarven kan i nogle tilfælde dække op til 100% gråt hår men kan ikke lysne håret,da det er en toningshårfarve.Fordelen ved  denne hårfarve er at du undgår  en tydelig udgroning,samt undgår at håret bliver porøst. Easi Water Colour Hårfarve er let at arbejde med,da farvepulveret kun skal blandes med vand.  Naturbaseret hårfarver uden kemikalier Easi Water Colour er hårfarver uden kemikalier. Hårfarverne er plantefarver uden ammoniak, brintoverilte, eller parfume, Hårfarverne skal kun blandes med vand, Bevar et sundt hår når håret farves med Easi Water Colour .Natur hårfarverne findes i 40 forskellige nuancer. Hårfarverne findes i gyldne, kobber, intens kobber, røde, maghoni,violet og alle natur nuancerne. Easi Water Colour har en holdbarhed på 4-6 uger.
 • Frisørens Vital System
  Frisørens Vital System FVS er terapeutiske hårprodukter som hurtigt og effektivt virker på hovedbundsproblemer. Klinisk forsøg har bevist at hårprodukterne Frisørens Vital Systen er særligt effektivt overfor selv de sværestebtilfælde af skæl i hovedbunden.FVS intensiv Tonickur modvirker hårtab og er særlig effektiv ved skæl og svampe forekomster.Frisørens Vital System Shampoo virker effektivt mod kløe i hårbunden og irriteret hud.Fvs Shampoo 1 anbefales til fedtet hårbund. FVS hårprodukter er parafumefri og uden farvestoffer samt uden konserveringsmidler.Frisørens Vital Systen Shampoo 3 kan anvendes af alle som vil anvende en Shampoo uden parfume. FVS shampoo kan anvendes til farvet hår
 • Gold Haircare
  Gold Haircare Gold er en modefokuseret hårplejeserie som er uden parabener og farvestoffer. Hårprodukterne er fremstillet med rene æteriske olier og planteekstrater, samt naturlige antioxidanter. Den populære Fiber Wax har et unikt design og passer til alle hårtyper..Desuden findes Gold hårplejeserie som shampoo,conditioner og hårmaske. Gå ikke glip af de lækre Gold Stylingprodukter. Den populære Curl Cream som gør krøllerne krusfrie. Den varmebeskyttende Delicious Foundation er en plejende mousse og balsam i et produkt. Vil du være solbrun så prøv Gold Quich Spray Tan selvbruner med Aloe Vera og E-Vitamin. . Miljøvenlige Hårprodukter Gold Proffessional Haircare er et dansk varemærke, som blev skabt af 2 hårstylister. Produkterne er i høj kvalitet, og henvender sig til den modebevidste forbruger. Gold er et hårplejemærke som er miljøvenligt, effektivt og får håret til at holde hele dagen. Alle ingredienser er valg med omtanke for at give så skånsomme, naturlige og effektive produkter som muligt.
 • Goldwell Dualsenses
  Goldwell Dualsenses Hårprodukterne fra Goldwell Dualsenses er opdelt i flere serier. Rich repair shampoo, conditioner og kur er til tørt eller stresset hår. Curly Twist til krøller. Ultra Volume til fint hår. Color til fint farvet hår, Color Extra Rich til groft og tykt farvet hår. Blondes & Highlights som genopbygger afbleget hår. Goldwell Dualsenses Green er en lille serie som indeholder nøje udvalgte naturlige ingredienser, der er dyrket i et tæt kontrolleret økologisk miljø.
 • HH Simonsen
  HH Simonsen Professionelle stylingredskaber i høj kvalitet fra HH Simonsen. Den eksklusive Boss føntørre findes i flere modefarver og tører håret på en skånsom måde, så håret bliver blankt. True Divinity Glattejern i de moderigtige farver som glatter håret skånsomt og perfekt samt giver håret et smukt blankt look. HH Simonsen Go Mini er Glattejern, Føn og krøllejern til rejsebrug. Med HH Simonsens krøllejern kan du lave de mest fantastiske krøller. Disse krøllejern findes i flere forskellige størrelser.  HH Simonsen Heat Protective spray med argan Olie anbefales når der arbejdes med varme stylingredskaber i håret eller prøv den varmebeskyttende Styling Oil. Der findes 3 typer hårvoks som Grey Mud Wax, Brown Matte eller Blue Extreme Wax. HH Simonsen Hair Spray med strong hold er fugtafvisende. De populære Wet Brush hårbørster er i 2 størrelser og findes i flere smukke modefarver.  
 • Id Hair Mé
  Id Hair Mé En helt fantastisk stylingserie, som består at 12 forskellige unikke stylingprodukter. Alle Id Hair Mé produkterne er nøje udvalgte, så de kan løse enhver håropgave. Så om håret skal have volume, glans, varmebeskyttelse, struktur eller noget helt andet, så er her hårprodukter til alt hår. Id Hair Mé findes som Root Lifter, Beach Styler, Heat Defender, Curl Cream. Massive Powder. Fiber Mousse, Moulding Paste og flere lækre produkter til enhver hårtype. Alle Id Hair Mé stylingprodukter er godkendt til grønne frisørsaloner. Det betyder at produkterne er screenet for en række problematiske stoffer.
 • Joico
  Joico Populær frisør hårprodukter af høj kvalitet. Joico hårprodukter findes som pleje- og stylingprodukter. Hårprodukterne i serien K-Pak beskytter og genopbygger håret, Prøv Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock som er en fantastisk hårkur. K-Pak Style Smoothing Balm som er varmebeskyttendene og udglattende. En fantastisk hårskum er Joico Joiwhip Firm Hold Design Foam til krøller eller føntørring. Joico Hair Shake Liquid Power Finishing Texturizer er en hårpudder på spray. En populær hårvoks er Joico Stucture Paste voks. Structure Beach Texture er en saltvandsspray. Opfrisk hårfarven med color Infuse shampoo og conditioner, som findes med copper. red. brown eller blue farvepigmenter.
 • Kerastase
  Kerastase Kerastase er et eksklusivt mærke indenfor hårplejeprodukter. Kerastase er opdelt i flere serier. Reflection til farvet hår. Dicipline til tørt og uregerligt hår. Nutritive til tørt eller krøllet hår. Christalliste til pleje af langt hår.  Chronologiste giver den ultimative pleje til hår som har brug for ekstra næring. Resistance til  fint hår som har brug ekstra pleje og volume. Homme er den maskuline serie som forebygger hårbundsproblemer. Age Premium til modent hår. Få optimal pleje og et sundt hår  ved at anvende Kerastase hårbad, hårkur og afslut med Couture Styling som både plejer og styler håret samtidig.
 • KIDS
  KIDS Hårprodukter til børn som ikke svier i øjnene og som forebygger mod lus. Kids Shampoo er en mild børneshampoo.  Treatment Spray er en balsam der ikke skal skylles ud af håret.  Remover er til at fjerne lus med, Stay Away Wax, er en hårvoks specielt til børn. Alle Kids hårprodukter er uden parabener og uden konserveringsmidler. Kids-produkterne er produceret med Aleo Vera og en mild koncentration af æteriske olier som i den rette sammensætning har en lusehæmmende effekt.  Kids - Lusehæmmende hårprodukter til børn. Kids Hårprodukter har i mange år været brugt til at forebygge mod lus.De findes som Kids Shampoo. Kids treatment Spray som er en hårbalsam der ikke skal skylles ud. Denne balsam forhindre lusene i at sætte sig fast på hårstrået. Kids stay Away Wax er en lusehæmmende hårvoks. Kids Remover anvendes til at fjerne lus og luseæg, når håret har fået besøg af lusene. Alle kids produkterne indeholder aloe vera og er uden parabener og konserveringsmidler.
 • label.m
  label.m Label.m er en professionel hårplejeserie som indeholder naturlige aktive ingredienser og essentielle olier. Håret vil få en skønhed af glans ved brug af hårprodukter fra label.m, Til blond anbefales Brightening Blonde Shampoo og Conditioner. Thickening shampoo, conditioner og cream til fint hår. Intensive repair shampoo som er ekstra nærende for håret.  Volume mousse som giver fylde til frisuren. Anvend Protein spray til at genopbygge håret med. Giv håret et beach look med label.m sea salt spray.  Skal frisuren friskes op så prøv Label.m Brunette Dry Shampoo  som også er tilsat brune farvepigmenter. Miracle Fibre er en hårvoks  til alle hårtyper. En helt igennem lækker hårplejeserie til billige priser.
 • Maria Nila
  Maria Nila Maria Nila er et svensk mærke af hårprodukter som består af 5 forskellige serier. Creator serien er hårvoks som findes som Creator Original, Creator Fix og Creator Mud og Creator Clay.  Kolorit er en pleje og stylingserie, hvor shampoo,Conditioner og hårmaske er farvebevarende.  Maria Nila Care & Style består af shampoo, conditioner og hårmasker. Sheer Silver til blonderet hår. Luminous Colour til farvet hår. Structure Repair til skadet hår. True Soft til tørt hår. Pure Volume til fint hår. Head & Hair Heal mod hovedbundsproblemer og hårtab. Style & Finish er alle farvebevarende stylingprodukter, som Volume Spray. Hårmousse og Cream Heat Spray som er varmebeskyttende. Colour Refresh er hårkure med farvepigmenter til pleje af håret og friske hårfarven op, samt give glans til håret.  
 • Neccin
  Neccin  Neccin for en sundere  hovedbund.  Shampoo og Conditioner indeholder milde ingredienser som løser hår-og hovedbundsproblemer. Neccin Shampoo og Conditioner modvirker skæl, kløe. irritation, tørhed og rødme i hovedbunden. Shampoo som  aktivt fjerner skæl og skaber en naturlig balance i hovedbunden.  Hårprodukterne tilfører plejestoffer og beskytter hårfarven mod at falme. Neccin Shampoo Anti Dandruff Treatment no 1 - Neccin Shampoo Dandruff Protector no 2 - Neccin Conditioner Dandeuff Protector no 3 - Neccin Shampoo Sensitive Ballance no 4 Alle Neccin Hårprodukter er parabenefri.Neccin for en sundere hovedbund At kalde Neccin shampoo for "frisørens" eget apotek er ingen overdrivelse. Neccin produkterne er for dig som ønsker en sundere hår- og hårbund. Neccin shampoo og conditioner indeholder milde ingredienser der løser dine hår- og hovedbundsproblemer. Løs problemet med skæl i hovedbunden med Neccin shampoo no 1 Alle produkterne er sulfatfri og parabenefri, samt tilsat silkeprotein for pleje og glans til håret.
 • Orofluido
  Orofluido En skøn hårplejeserie som kan bruges i alle hårtyper. Orofluido findes som shampoo, Conditioner, hårmaske og olie. Hårolien er kendt for navnet "guld til håret". Orofluide hårolie består af 3 forskellige olier. Arganolie for pleje. Cyperusolie for ar blødgøre og give glans. Hørfrøolie som tilfører fugt til håret. Orofluido hårolie har en dejlig duft af vanillie. Få en smuk og blød hud ved at bruge Orofluido Olie i stedet for bodylotion. Hårolien findes også som spray. Orofluido Asia Zen Control Elixir er en let olie til det fine hår. 
 • Paul Mitchell
  Paul Mitchell Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige - vores natur. Alle produkterne består af naturlige vandopløselige ingredienser. Awapuhi Wild Ginger genskaber skønheden i slidt og svækket hår.Paul Mitchell Forever Blonde hårprodukter er unik til blond og gråt hår.Baby don`t cry Shampoo som ikke svier i øjnene. Prøv en af de populære Tea Tree Shampoo som opkvikker hovedbunden. Curls serien til krøller som modvirker kruset hår. Extra Body er helt fantastisk til fint og tyndt hår.  Mitch er hårprodukter som er specielt egnet til mænds hår. Når du sætter håret med Paul Mitchell Stylingprodukter vil du opleve hvor legende let det er at sætte håret.samtidig med forbliver håret sundt og glansfuldt. Awapuhi Wild Ginger.Hele Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger serien er beriget med fugtgivende Awapuhi ekstrat og keratinproteiner, som øjeblikkeligt genskaber skønheden i et slidt og svækket hår. Awapuhi Wild Ginger nedsætter knækket hår med op til 80% Forhindre hårfarven i at falme. Forbedre glansen i håret.      Forever Blonde.Paul Mitchell Forever Blonde serien indeholder KerActive Protein som reparerer skader på håret. Indeholder ingredienser som tilfører fugt og næring til håret, samt forsegler hårets overflade.Serien er bedst til blonderet hår, lyse reflekser, blond hår og gråt hår.   Curls Paul Mitchell Curls er en serie til naturlige krøller og permanentet hår. Indeholder jojobaolie og andre naturlige fugtgivende ekstrater som er med til at fugte krøllerne og minimerer kruset hår. Tilfører håret glans og gør krøllerne spænstige   Tea Tree Paul Mitchell er en komplet serie af hårpleje-og kropsplejeprodukter, som indeholder den bakteriehæmmende tea tree olie, samt ekstrater og naturlige ingredienser fra citron, lavendel. salvie og pebermynte.  Mitch Paul Mitchell Mitch er en frisk og ungdommelig stylingserie til mænd. Produkterne kan anvendes til alle former for styling. Her er der milighed for at skabe din helt egen frisure, uanset om håret er krøllet, glat. tykt eller tyndt.  Extra Body Paul Mitchell extra Body hårprodukter til tyndt og fint hår, som giver håret volume og glans. Med et stylingprodukt som indeholder vandopløselig harpiks og panthenol, der giver et vægtløst boost som gør håret tykkere og får frisuren til at holde længere.   Ultimate Color Repair Paul Mitchell Ultimate Color Repair er hårprodukter til farvet hår, som har brug for extra pleje. Produkterne har et højt indhold af protein, som forhindre håret i at knække . Styrker håret med op til 88%. Giver 59% mere glans og forebygger varmeskader med op til 86%
 • Revlon Equave
  Revlon Equave En lille hårplejeserie fra revlon som består af shampoo og spray-conditioner. Revlon Equave Instant Beauty Hydro Detangling Shampoo er til alle hårtyper og er bygget op på fugt og keratin. Spray-conditioner er en conditioner som ikke skal skylles ud af håret. Revlon Equave Instant Beauty Hydro Detangling conditioner findes som fugtgivende til tørt hår og kemisk behandlet hår. Revlon Equave Instand Beauty Volumizing Detangling Conditioner er en let spray-conditioner til fint hår, som modvirker filtrer hår.  
 • Revlon Nutri Color Cream
  Revlon Nutri Color Creme Genopfrisk hurtigt og nemt din hårfarve derhjemme. Denne hårkur  giver håret farve, glans og pleje på kun 3 min. Med Revlon Nutri Color Creme bliver håret silkeblødt og hårfarven får en helt ny glød. Hårkuren med farve som også kaldes FARVEBOMBER findes i 12 spændende farvenuancer. Revlon Nutri Color Creme fås også i tube med 100 ml i 15 unikke farvenuancer. 
 • Revlon Style Masters
  Revlon Style Masters Med Revlon Style Masters hårprodukter får du den optimale pleje og styling af håret.Vælg mellem Revlon Curl Shampoo og Conditioner,Revlon Smooth Shampoo og Conditioner eller Revlon Volume Shampoo og Conditioner.Med Style Masters stylingprodukter kan du let at style hårer forskelligt hver dag og tilpasse din frisure efter behov.Vælg mellem Hårmousse,Curlcream.Volumespray,Hårvoks og Hårspray. Revlon Style Masters stylingprodukter giver dig det sidste "touch" og det bedste look Gør det til en leg at sætte håret med stylingprodukter fra Revlon Style Masters og skab din egen stil hver dag.
 • Revlon Uniq One
  Revlon Uniq One All in one shampoo og uniq One all in one Treatment genopretter håret, tilfører fugt og protein samt eliminerer krus. Andre fordele ved Revlon Uniq One er at hårprodukterne forhindre spaltede spidser, er varmebeskyttendene og farvebevarendene, samt håret bliver blankt og silkeblødt og dermed let sætte. Uniq one all in one shampoo og uniq all in one treatment  findes også med en duft af cocosnut samt et streif af vailje, All in one treatment og all in one treatment cocosnut er begge leave-in treatment og skal ikke skylles ud af håret.  
 • Schwarzkopf
  Schwarzkopf De populære Osis+ stylingprodukter giver muligheder for  volume og fylde til håret. Prøv Schwarzkopf Osis+ DUST IT hårpudder, eller Osis+ THRILL. De to  hurtigtørrende fønspray Blow &Go Thick eller Blow & Go Smooth. De fantastiske stylingprodukter fra Osis+ Session Label er Osis+ Silk Shine Cream og Osis+ Salt Spray. Blondme til blond hår, findes i 3 tone retninger. Blondme All Blondes til neuteal blond hår. Blondme Cool Blondes til kolde nuancer i håret. Blondme Warm Blondes til varme og gyldne nuancer i håret. Som plejeprodukter er Schwarzkopf BC Bonacure der findes som Shampoo, Conditioner og hårkure til gode priser. Gå ikke glip af Schwarzkopf Novelle Mousse eller Novelle Hairspray til ekstre nedsatte priser.     
 • Schwarzkopf Igora Vibrance Hårfarve
  Schwarzkopf Igora Vibrance Hårfarve Schwarzkopf Igora Vibrance Hårfarver til hjemmebrug er milde og skånsomme hårfarver uden ammoniak.Olien i farverne gør at håret bliver særligt glansfuldt.Schwarzkopf Igora Vibrance Hårfarve plejer,fugter og genopbygger håret.Farverne har en konsistens som gele og er derfor lette at arbejde med.Disse professionelle hårfarver fra Schwarzkopf leveres i en æske,hvor der er til 2 hårfarvebehandlinger til et kort eller mellemlangt hår. 
 • Tints of Nature Hårfarve
  Tints of Nature Hårfarve Tints of Nature Økologiske Hårfarver er den sunde måde at farve håret på, da  der ikke er tilsat  skrappe kemikalier og hvor hårfarverne er uden  ammoniak.  Tints of Nature Hårfarver er blide hårfarver med et maksimum af certificerende økologiske ingredienser. Vælg mellem flere forskellige brune hårfarver, røde hårfarver, kobber hårfarver, lyse og gyldne hårfarver. Med Tints of Nature hårfarve opnås et sundt smukt og skinnende hår.
 • Zenz Therapy
  Zenz Therapy  De nye hårprodukter fra zenz Therapy er fyldt med nærende og aktive ingredienser af højeste kvaitet. De fylder håret med fugt, proteiner og antioxidanter. Shampoo og Conditioner Amaranth styrker fint hår. Scalp Relieve Shampoo Chamomile & Menthol til hårbundsproblemer. Repair Treatment Rosehip & Amarant er en genopbyggende hårkur. Prøv de lækre stylingprodukter som Zenz Therapy Spray Mousse Blueberry eller Curl Defining Cream Rosehip som er en anti-frizz krøllecreme. Dry Volume Booster  skaber volume i fint hår og Spray Wax giver håret blankhed og hold. I serien findes både en Salt Water Cream og en saltvandsspray. Serien tilbyder også Økologisk Hårvoks som clayvoks, fibervoks og  paste hårvoks. Alle hårprodukter er 100% vegansk og indeholder ingen parabener, kunstig farve eller silikone.  Økologiske Hårplejeprodukter. Zenz Therapy er en produktserie som er fyldt med nærende og aktive ingredienser af høj kvalitet. Produkterne er bygget op omkring 4 økologiske nordiske planter. Hyben, Amarant, Havtorn og Kamille har alle en unik virkning på hår og hårbund gennem deres styrkende, fugtgivende og revitaliserende virkninger. Hyben Hybenolien er en af de bedste planteolier for både hud og hår. Olien har et højt indhold af antioxidanter, essentielle fedtsyrer. omega 3,6 og 9 samt vitamin A. Det høje indhold af fedtsyrer gør at olien hurtigt trænger ind i hårets yderste lag og gør hybenolien til en fremragende fugtighedsregulator. Amarant Amarant er en farvestrålende, smuk og yderst nyttig plante. Den har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og aminosyren lystin, som gør den velegnet til anvendelse i hårprodukter. Plantens frø er en rig kilde til protein samt mineraler og vitaminer, som gør den velegnet til hårplejen.  Havtorn Dette orange vidunderbær er gavnligt for både hår og hårbund. Havtorn er fyldt med antioxidanter, aminosyrer og forskellige vitaminer som C-vitamin, A-vitamin, B-vitamin og E vitamin.Plantens bær indeholder også omega 3, 6, 7 samt fedtsyrer.  Kamille Kamille har været kendt i århundrede, som en let og mild form for desinfektionsmiddel og har lindrende og beroligende effekt på en sart og irriteret hårbund. 
 • FUDGE
  FUDGE Fudge er en professional hårplejeserie uden sulfater eller parabener. Clean Blonde Violet Toning Shampoo neutraliserer gule toner i håret. Clean Blonde Violet Tri-Blo spray med varmebeskyttelse. 

Varer sidevis

Varer sidevis