Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Beaute Pacifique Hudpleje

Der er 47 varer.

Beaute Pacifique er en dansk Hudplejeserie. Her finder du renseprodukter til ansigtet som rensemælk, rensevand og tonic. Prøv den populære Paradoxe Serie, eller D-FORCE dagcreme og bodylotion. Minimerer fine linier og rynker med Beaute Pacifique fugtmaske. Dagcreme med anti-age effekt eller den oliefrie dagcreme. Creme Matamorphique natcreme eller super3 booster som genopbygger ansigthuden når du sover.Øjencreme med anti-age vitamin A-effekt.Til kroppen findes en ekstra mild badegele samt hudolie og bodylotion.  En fantastisk biologisk virkende roll-on deodorant som er parfumefri. STAY solcremer har en faktor 30 og er meget fugtgivende for huden.Plej hænderne med Beaute Pacifique reparerende og blødgørende håndcreme.

Danske hudplejeprodukter i verdensklasse.

Beaute Pacifique er en dansk hudplejeserie i verdensklasse, som virker effektivt på aldersforandringer og solskader. Dokumentation af produkterne fra kundernes egen hud, er slået så godt an at Beaute Pacifique nu sælges i lande i alle 5 verdensdele .Beaute Pacifique blev grundlagt i1997 og i dag blevet til næsten 50 forskellige hudplejeprodukter. Det er jo ikke uden grund at Beaute Pacifique hudpleje bliver kaldt for skønhedspleje med stor effekt.