Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Gold Haircare

Der er 23 varer.

Gold Haircare

Gold er en modefokuseret hårplejeserie som er uden parabener og farvestoffer. Hårprodukterne er fremstillet med rene æteriske olier og planteekstrater, samt naturlige antioxidanter. Den populære Fiber Wax har et unikt design og passer til alle hårtyper..Desuden findes Gold hårplejeserie som shampoo,conditioner og hårmaske. Gå ikke glip af de lækre Gold Stylingprodukter. Den populære Curl Cream som gør krøllerne krusfrie. Den varmebeskyttende Delicious Foundation er en plejende mousse og balsam i et produkt. Vil du være solbrun så prøv Gold Quich Spray Tan selvbruner med Aloe Vera og E-Vitamin. . 

Miljøvenlige Hårprodukter


Gold Proffessional Haircare er et dansk varemærke, som blev skabt af 2 hårstylister. Produkterne er i høj kvalitet, og henvender sig til den modebevidste forbruger. Gold er et hårplejemærke som er miljøvenligt, effektivt og får håret til at holde hele dagen. Alle ingredienser er valg med omtanke for at give så skånsomme, naturlige og effektive produkter som muligt.